2020-06-01 09:20

Bunicul Luizei, fata dispărută din Caracal: „Fetele au fost răpite pentru TRAFIC DE ORGANE"

 |  11:15
Bunicul Luizei, fata dispărută din Caracal: „Fetele au fost răpite pentru TRAFIC DE ORGANE"

Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani) - foto apar pe pagina Poliţiei în care sunt anunţaţi copiii dispăruţi. În toată perioada în care Luiza a fost dispărută bunicul ei a primit mai multe apeluri telefonice de la anonimi. Bunicul Luizei este de parere ca fetele, atat Luiza, cat si Alexandra, au fost rapite pentru trafic de organe si suspectul Dinca nu le-a omorat, fiind doar un caraus.

„Nu se recomanda, spunea că la influențele unei bune prietene Luiza nu mai vrea să vină acasă. Erau minciuni. Era o voce de bărbat. Vineri la telefon tot o voce de bărbat mi-a spus: „copiii sunt bine, sunt în Elveția. A fost trafic de organe aici. Ăsta (Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal - n.red.) a fost un cărăuș, aici s-au întâmplat multe. Ăsta a fost un cărăuș plătit. Nu e capabil să secționeze el un om", a spus bunicul Luizei.

"Pe nenorocitul ăsta l-au pus în față că nu îl ajută mintea. Sunt alte interese. Aici e vorba de o rețea de trafic de organe”, acuză bunicul Luizei, fata de 18 ani dispărută din Caracal în luna aprilie.

Miercuri, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină „la ocazie”. Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla.

Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa bărbatului de 66 de ani vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine