2019-08-18 14:24

Cadavrul găsit pe stabilopozii de la Constanţa ar putea fi al avocatei dispărute de la Piteşti

 |  19:24
Cadavrul găsit pe stabilopozii de la Constanţa ar putea fi al avocatei dispărute de la Piteşti

Pompierii argeşeni au oprit căutărileavocatei dispărute de vinerea trecută, Cristina Spirescu. Au făcut acest lucrupentru că se pare că trupul neînsufleţit găsit pe stabilopozii digulului de laConstanţa, zilele trecute, iar aparţine avocatei.

Ieri, anchetatorii care investigheazămoartea suspectă a unei femei descoperite între stabilopozii digului de laConstanţa l-au chemat pentru identificarea cadavrului pe Iulian Spirescu, soţulavocatei dispărute de vinerea trecută. Surse apropiate anchetei au declarat căîn proporţie de 90% este posibil ca femeia moartă la Constanţa să fie chiaravocata dispărută.

Avocata îşi pierduse la începutulacestui an fiica într-un cumplit accident de circulaţie care a avut loc înBulgaria. Alături de ea au murit şi prietenii ei, cu care mergea la schi şicare se aflau în maşină: Ilias Marin Lazăr (38 de ani, Suceava), Andrei Pîrciog(26 de ani, din Tulcea), iubita acestuia, Ana Papuc (22 de ani, tot din Tulcea)şi un tânăr de 26 de ani, din Constanţa, Ionuţ Găzdaru. Cea care aidentificat-o pe avocată la morga din Constanţa se pare că a fost chiar mamalui Găzdaru.

Ancheta privind-o pe necunoscutagăsită moartă lângă plaja Modern este coordonată de procurorii Parchetului depe lângă Tribunalul Constanţa. Singura certitudine a procurorilor în acestmoment este că femeia, despre care se crede că ar fi Cristina Spirescu, este căfemeia a murit înecată, deci, cel mai probabil, s-a sinucis. Anchetatorii ausuficiente motive să creadă că ar putea fi vorba despre avocata din Piteşti:femeia era îmbrăcată elegant şi avea verighetă şi în plus există şi un martor.„S-a prezentat o femeie care a spus că este vorba despre aceeaşi persoană. Încăcercetăm şi nu ne putem pronunţa decât după expertiza ştiinţifică“, a declaratprocurorul de caz, Sadâc Zafer.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-03-24

Mai multe imagini:
Cadavrul găsit pe stabilopozii de la Constanţa ar putea fi al avocatei dispărute de la Piteşti
zoom
Parerea ta...

SILE
29 Oct 2010

Dincolo de analiza A D N cred ca ar trebui contactat stomatologul care a lucrat eventual pentru avocata respectiva. O eventuala amprenta dentara ar servi la identificare. O zi buna!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray