2020-07-02 12:45

CAMPIONUL traseismului: Fost ”detașat” la PSD, finul lui Dragnea pleacă acum de la PNL la...Pro România

 |  20:50
CAMPIONUL traseismului: Fost ”detașat” la PSD, finul lui Dragnea pleacă acum de la PNL la...Pro România

Trofeul traseistul lunii i s-ar putea acorda fără drept de apel finului lui Liviu Dragnea. Chiar dacă declara săptămâna trecută că fusese doar ”detașat” la PSD și a trecut la liberali, Emanoil Savin vrea acum să candideze la alegerile locale din partea...Pro România.

Senatorul prahovean care a votat învestirea guvernului Orban în noiembrie, s-a supărat acum pe liberali pentru că PNL l-a impus din nou pe Mircea Roșca în colegiul de pe Valea Prahovei.

„Și-au făcut ei aici organizație și au trecut peste mine. Singura mea pretenție discutată cu PNL a fost să răspund de colegiul ăsta așa cum am făcut din 2004. Și atunci m-am supărat și-am zis să-mi văd de treburile mele, așa că intenționez să trec la Pro România. O să candidez la primăria Ploiești din partea Pro România. De ce să nu candidez?”, a declarat Savin, conform Revista22.

Emanoil Savin se poate ”lăuda” cu o vastă carieră politică, dar și cu o avere demnă de invidiat.

El a intrat la începutul carierei politice în partidul lui Dan Voiculescu, apoi s-a transferat la PSD cât timp a fost la putere; mai târziu, Savin a sărit în barca PDL, fiind un fervent susținător al fostului președinte Băsescu, pentru ca apoi fostul primar al Bușteniului să se reîntoarcă la matcă, adică în PSD. Nu mai departe de săptămâna trecută, Savin declara că merge la PNL pentru că fusese doar ”detașat” la social-democrați și nu consideră acest lucru ca fiind traseism politic.

Emanoil Savin deținea la un moment dat peste 10 terenuri valoroase, cel puțin un hotel în stațiunea turistică, dar și patru apartamente, două case și sume importante de bani în bănci sau bani dați cu împrumut, se arată într-un episod din „Dosar de politician”, scris în 2016 când a candidat pentru Parlament din partea PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-06

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz