2019-09-22 09:11

Când vor fi PUBLICATE primele documente din TELEORMANLEAKS. Anunţul RISE PROJECT: Apare şi DRAGNEA!

 |  11:04
Când vor fi PUBLICATE primele documente din TELEORMANLEAKS. Anunţul RISE PROJECT: Apare şi DRAGNEA!

Primele documente din Teleormanleaks vor fi publicate ”începând de săptămâna viitoare”, a declarat jurnalista Ana Poenariu de la Rise Project.

”Cert este că în perioada următoare vom publica mai multe documente, toate fiind de interes public. Când documentele au ajuns la noi, toți colegii mei s-au apucat de analizat documentele. Nu ne apucăm pur și simplu să publicăm documente când le primim”, a spus Poenariu la Digi 24.

”Datele noastre arată că documentele au fost ascunse cu puțin timp înainte de perchezițiile DNA, percheziții făcute de procurori la firma Tel Drum în vara anului 2017. Este vorba de mii de documente financiare, peste 14.000 de fotografii și clipulețe video care arată imagini din interiorul firmei Tel Drum, din timpul unor excursii, în plus mai sunt si emailuri”, a afirmat jurnalista

Când a fost întrebată dacă apare și liderul PSD Liviu Dragnea în respectivele documente, Poenariu a răspuns: ”Din câte știu eu, da”.

”Pe noi ce ne intreresează ca jurnaliști este, în principal, interesul public. Ce vor face anchetatorii cu aceste materiale pe care noi le vom publica este la latitudinea lor”, a afirmat jurnalista când a fost întrebată dacă informațiile ar putea ajuta procurorii.

Reamintim că, o valiză cu informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut, a fost găsit în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui. Localnicul a intrat în contact cu o sursă RISE Project din județ.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-04

In legatura cu acest articol...

LOVITURĂ pentru Dragnea: Există TeleormanLEAKS. Mii de documente de la Tel Drum, descoperite de un sătean
Parerea ta...

ANONIM
04 Noi 2018

DAca este vorba despre DG24 sunt lamuritAstia sunt securisti (presa securista)si sun invatati cu fake news Au inventat prosteala cu valiza ca sa estompeze scandalul celor 9 dosare clasate pe banda rulanta de catre ei securistiiNu mai stiu ce sa mai inventeze In privinta publicarii ,mai dureaza ca inca nu au scris scenariile de fake news
ANONIM
04 Noi 2018

Remarcați totuși și cât de educați sunt localnicii din Teleorman dacă se adresează RISE Project care ar avea surse și în Teleorman ?
ANONIM
04 Noi 2018

Nu va mai stresați , valiza se afla in casa la Badalau , el a înscenat totul și a trimis valiza la Rise
ANONIM
04 Noi 2018

Bai ,credeam ca Badalau asta este mai destept dar sa ti ascunzi singur pistolul si apoi sa primesti 5000 de lei amenda ,chiar nu intelegBogatii astia sunt ca si tiganii astia interlopi ,la furat sunt vulpi hoate nu i intrece nimeni dar cand ii pui la lucruri normale sunt prosti bata
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray