2020-04-09 04:49

Cântăreața britanică Duffy a dispărut din lumina reflectoarelor după ce a fost sechestrată, drogată și violată

 |  11:00
Cântăreața britanică Duffy a dispărut din lumina reflectoarelor după ce a fost sechestrată, drogată și violată

Cântăreaţa britanică Duffy a declarat că dispariția sa din lumina reflectoarelor s-a datorat unei experiențe traumatizante. Aceasta a fost "violată, drogată şi sechestrată timp de câteva zile", informează AFP.

Duffy, care în 2011 anunţase că "îşi ia o pauză"de la activitatea publică, a scris pe Instagram: "Sunt bine şi în siguranţă acum", însă mărturiseşte că a fost nevoie de timp pentru a se recupera.

"Nici nu vă puteţi imagina de câte ori m-am gândit să scriu asta. (...) Nu pot explica. Mulţi dintre voi se întreabă ce s-a întâmplat cu mine, unde am dispărut şi de ce. Un jurnalist m-a contactat, a găsit o modalitate de a da de mine şi i-am spus totul vara trecută. A fost bun cu mine şi m-am simţit uimitor să pot vorbi în sfârşit despre asta. Adevărul este, şi credeţi-mă că sunt bine şi în siguranţă acum, că am fost violată, drogată şi ţinută captivă timp de mai multe zile", a scris artista, cunoscută pentru single-ul "Mercy".

"Nu există un mod uşor de a o spune. Dar vă pot spune că în ultimul deceniu, după mii şi mii de zile, m-am decis să vreau să simt din nou lumina soarelui în inima mea, iar soarele străluceşte acum", a mărturisit Duffy, în vârstă de 35 de ani.

În 2008, cântăreaţa a câştigat premiul Grammy pentru cel mai bun album vocal pop cu albumul său de debut "Rockferry". În 2009, artista pe numele real Aimee Anne Duffy a câştigat şi trei premii Brit.

De asemenea, artista a deţinut un rol în filmul Legend (2015) şi a contribuit la coloana sonoră a acestuia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine