2020-01-28 14:50

Caporal, trimis în judecată sub acuzaţia că a participat la o crimă

 |  14:43
Caporal, trimis în judecată sub acuzaţia că a participat la o crimă

Un caporal, angajat al Ministerului Apărării Naţionale, a fost trimis în judecată, fiind acuzat că a participat la o crimă comisă de cumnatul său, potrivit unui anunţ făcut de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Procurorii militari ai Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti i-au trimis în judecată pe Alexandru Ionuţ Stoica, agent principal de poliţie şi fost angajat al Ministerului Afacerilor Interne, şi pe Alberth Ionuţ Ionescu, caporal şi angajat al Ministerului Apărării Naţionale.

Cei doi sunt arestaţi preventiv, începând din 13 ianuarie.

Anchetatorii susţin că Albert Ionescu se afla la volanul maşinii sale, alături de cumnatul său, Alexandru Ionuţ Stoica, când la un moment dat, cei doi au intrat în conflict cu un căruţaş.

"Din probatoriul administrat în cauză pe parcursul urmăririi penale a rezultat că, în seara zilei de 10 ianuarie 2015, în jurul orei 18:00, în timp ce agentul principal de poliţie Stoica Alexandru Ionuţ se afla pe o stradă din comuna Domneşti, judeţul Ilfov, în urma unei discuţii contradictorii avută cu victima A.F., i-a aplicat acesteia mai multe lovituri, folosind un briceag", potrivit rechizitoriului procurorilor.

În urma loviturilor primite în zona toracelui, victima a murit.

"În aceleaşi împrejurări, caporal Ionescu Alberth Ionuţ, cumnatul inculpatului agent principal de poliţie Stoica Alexandru Ionuţ, a lovit victima cu pumnii şi picioarele", conform sursei citate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine