2020-07-10 10:20

Care distanţare fizică? O petrecere cu peste 60 de persoane a fost “spartă” de poliţişti

 |  14:18
Care distanţare fizică? O petrecere cu peste 60 de persoane a fost “spartă” de poliţişti

O petrecere la care participau peste 60 de persoane organizată pe malul Siretului a fost întreruptă de poliţiştii gălăţeni, în condițiile în care evenimente cu un număr atât de mare de 50 persoane sunt interzise din cauza pandemiei de Covid-19. Cel care a organizat sindrofia în aer liber s-a dat de gol după ce au fost postate imagini pe Facebook. El a fost amendat cu 3.000 de lei.

Poliţiştii Secţiei 3 Galaţi au mers la faţa locului şi au constatat că pe malul râului Siret, în zona cunoscută sub denumirea de "satul pescăresc", pe un teren proprietate privată, se afla în desfăşurare o petrecere privată, la care participau peste 60 de persoane, nefiind respectate regulile de distanţare fizică, scrie Agerpres.

A fost identificat organizatorul petrecerii, un bărbat, de 49 ani, din Galaţi, care a fost amendat pentru încălcarea prevederilor legale privind desfăşurarea unui eveniment privat în aer liber. Toate persoanele aflate la faţa locului s-au conformat recomandărilor poliţiştilor, părăsind zona fără incidente.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz