2020-05-31 14:15

Carmen Dan îi va avansa pe “repede înainte” pe politiștii de la Dinamo propuși de omul lui Ponta

 |  13:15
Carmen Dan îi va avansa pe “repede înainte” pe politiștii de la Dinamo propuși de omul lui Ponta

Președintele Clubului Sportiv Dinamo București, comisarul șef George Cosac, a precizat pentru PUTEREA că, de Ziua Națională a României, „nu au fost propuneri de avansare, în mod excepțional pentru gradele de comisar și comisar șef”.

Dar, în schimb, fostul tenismen a menționat că “au fost propuși în vederea avansării în gradul profesional următor un număr de 12 polițiști, înainte de îndeplinirea stagiului minim de grad”. Ulterior, tot George Cosac susține, în scris, că au fost propuși în vederea avansării “un număr de 10 polițiști, după cum urmează: - 2 pentru gradul de comisar șef,  1 - pentru gradul de comisar, 3- pentru gradul de inspector, 3 - pentru gradul de agent șef principal și 1 - pentru gradul de agent sef”. Practic, Cosac susține că au fost propuși 12 polițiști pentru avansare pe “repede inainte”, dar, ulterior, tot el precizează că sunt doar 10!

Trebuie precizat că avansările până la gradul de comisar șef se aprobă de către ministrul Afacerilor Interne, adică de către Carmen Dan. În schimb, nu trebuie omis faptul că George Cosac este împuternicit la conducerea clubului Dinamo tot de către de ministrul de Carmen Dan, după ce a reușit “performanța” să se înscrie la concursul de președinte al clubului din Ștefan cel Mare, să fie singurul candidat și să nu se prezinte la concurs. În plus, George Cosac este unul dintre apropiații lui Victor Ponta și l-a susținut pe Mihai Covaliu la șefia Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), în detrimentul Gabrielei Szabo, susținută de Liviu Dragnea. Potrivit informațiilor noastre, George Cosac a propus avansarea lui Mihai Covaliu “înainte de îndeplinirea stagiului minim de grad”, adică de la “functța de ofițer principal I (antrenor), având gradul profesional de comisar de poliție”, la gradul profesional de comisar șef de poliție. George Cosac a comunicat, către PUTEREA, că ”Dl. Mihai Covaliu, prin act administrativ emis de MAI, a fost delegat până la 06.06.2019 la Comitetul Olimpic și Sportiv Român”.

Practic, George Cosac a propus ministrului Carmen Dan avansarea pe “repede inainte” a lui Mihai Covaliu, care este delegat la COSR, dar și altor polițiști controversați din cadrul CS Dinamo, despre care PUTEREA va face dezvăluiri ample în perioada următoare. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-26Parerea ta...

ALO ROMANIA
26 Noi 2018

Cei de la DINAMO , CASA DE CULTURA A MAI , de la MApN , Clubul Steaua , trebuie sa primeasca grade onorifice si nu militare sau egale cu cei din munca operativa, ASTA-I CURATA NEBUNIE.........
FREACA MENTA
27 Noi 2018

CRATITA - TIGAIE A AJUNS LA CONDUCEREA POLITIEI . TOATA VIATA A STAT LA SULA LUI MUSTATA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine