2020-08-12 16:07

Câţi bani încaseză baronul liberal de Botoşani, Costel Şoptică, de pe urma carantinei

 |  10:50
Câţi bani încaseză baronul liberal de Botoşani, Costel Şoptică, de pe urma carantinei

Declanşarea epidemiei de coronavirus a făcut ca autorităţile de la noi să caute spaţii de carantină la hoteluri sau pensiuni, pentru instalarea persoanelor venite din ţări cu probleme epidemiologice.

Astfel, edilul Capitalei a anunţat că oferă 50 de euro pe zi pentru hoteluri care pun camere la dispiziţia persoanelor aflate în carantină. Deja, hotelurile controlate de anumiţi baroni locali au şi fost puse la dispoziţie pentru persoanele aflate în carantină timp de14 zile. Astfel, hotelul Flora din Mamaia, unde era fieful lui Radu Mazăre, Puflene Resort din Murighiol, unde aveau loc şedinţele PSD pe vremea lui Dragnea, şi un hotel cunoscut din Buşteni, au oferit spaţii de cazare pentru cei aflaţi în carantină. De la sfârşitul săptămânii trecute, baronul liberal de Botoşani, senatorul Costel Şoptică, şi-a pus și el la dispoziţia autorităților hotelul familiei sale, denumit „Premier”, aflat în centrul municipiului Botoşani. Astfel, cele 38 de camere ale hotelului vor găzdui, timp de 14 zile, pentru 80 de euro pe noapte, persoanele intrate în carantină ca fiind suspecte de coronavirus. Practic, senatorul liberal va încasa zilnic vreo 3.040 de euro, ceea ce înseamnă că pentru 14 zile va primi 42.500 de euro. Dacă va mai avea încă o serie de 14 zile cu persoane în carantină, în conturile senatorului liberal de Botoşani vor ajunge, în doar o lună, vreo 85.000 de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-16Parerea ta...

NENEA STELU
26 Mai 2020

BRAVO lui Nea Costel! Și eu dacă aveam funcția lui și ce are dumnealui...făceam la fel. Invidioși Nea Costel, INVIDIOȘI...!
TATIANA
26 Mai 2020

Bravo! Fiecare face ce vrea cu proprietatea lui.Ce sa facem daca nu am avut posibilitatea să fie toți patroni și să avem proprietati
CRISTI
26 Mai 2020

Mai întîi hotelul nu este in centrul municipiului Botosani si apoi au fost pensiuni în oraș care au refuzat cazarea persoanelor în carantină.
ELA
26 Mai 2020

ASTA SUBMINARE A ECONOMIEI.SARACU NEA COSTEL, CE PNL-IST ,,CURAT,, ESTE, LA FEL CA TOATA SATRA DE POLITICIENI CARE NE AU ADUS LA ,,SAPA DE LEMN,,. dA , NEA COSTEL , UN ADEVARAT MASCARICI , CE ESTI, NU STII CUM SA MAI PROSTESTI LUMEA, DAR NU TOTI SUNTEM PROSTI, CHIAR DACA SUNTEM MULTI.........URAT.....
CTINA
26 Mai 2020

Nu e vorba ca e costel..aici. oricine punea pensiunea la dispozitie pentru cei cu covid ..primeau la fel. Poate ca a dat dovadă de mărinimie, în comparație cu altii care au fugit de cei ce ar fi putut să aibă covid.
VOTANțI
26 Mai 2020

Câinii latră, caravana merge înainte!
COSTEL
27 Mai 2020

A mai câștigat suficienti bani și în mandatul trecut câștigând licitațiile cu statul și efectuând mobilierul prin scoli, camine culturale, grădinițe biblioteci etc.Nu degeaba fug după,,ciolan".
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz