2019-07-15 21:16

Cazul BIOROMOIL. Cum poate ajunge în faliment o afacere viabila care se pregatea sa iasa din insolventa

 |  11:39
Cazul BIOROMOIL. Cum poate ajunge în faliment o afacere viabila care se pregatea sa iasa din insolventa

Cazul companiei romanesti BIOROMOIL SRL este socant prin prisma deciziei de intrare in faliment a acestei companii de succes pe piata produselor petroliere si derivate.

Pe scurt, compania apartine cetateanului roman Vlad Chetrar, fiind infiintata in anul 2007 si avand o cifra de afaceri care se ridica la sute de milioane de euro. In anul 2012, din cauza unor parteneri si in urma unor rapoarte de control ANAF, au aparut diferente de aplicare a accizelor pentru produse petroliere (fara nicio vina a SC BIOROMOIL SRL), iar societatea a intrat in procedura de insolventa, din cauza unor intarzieri de plati, sub numarul de dosar 35925/3/2012, la Tribunalul Bucuresti, sectia a VII-a civila. Dupa intocmirea tabelului creditorilor si inceputul procedurii de insolventa, asociatul Bioromoil SRL, Vlad Chetrar, a depus toate eforturile si a reusit, dupa o prealabila intelegere cu adunarea creditorilor, sa oblige partenerii vinovati sa vireze in conturile societatii 85 % din sumele datorate creditorilor. Atunci a inceput sa isi faca numarul judecatorul sindic Viorica Simona Matei, in coniventa cu avocatii de la Nestor&Nestor (care in treacat fie spus reprezinta un creditor minoritar si care a intrat la masa credala doar pentru ca Bioromoil nu a achizitionat o marfa de la compania Adm International Sarl si in consecinta nu avea ce sa plateasca). Noapte mintii vine in anul 2018, in luna august, cand judecatorul sindic Viorica Simona Matei se pronunta pentru intrarea in faliment a societatii, masura ceruta de creditorul majoritar Roman Nikitin, care a uitat ca s-a angajat sa suporte cheluielile cu desfasurarea procedurii de insolventa, lucru consemnat printr-o incheiere!!! Dar acum vine bomba!!! Cum a ajuns acest individ sa fie creditor la o societate de talia Bioromoil Srl!!! Cel mai mare creditor al Bioromoil era Lardue Holdings BV, cu sediul in Amsterdam, si care ii apartine fix lui Roman Nikitin. In 12 februarie 2018, firma si-a cesionat datoria (vezi foto contract) de aproximativ 10.000.000 euro tot lui, adica persoanei fizice Roman Nikitin, cu 1 EURO, semnatura fiind aceeasi si pentru persoana juridica Lardue si pentru persoana fizica Roman Nikitin. Astfel, toata operatiunea  a devenit o mare spalare de bani, prin disimularea sumei reale si prin neplata taxelor, avand in vedere faptul ca firma Bioromoil este sub jurisdictia statului roman! Dar pe doamna judecator de la Tribunalul Bucuresti nu a interest-o scopul insolventei, acela de redresare (principiile de la care pleaca insolventa) a companiei, ci distrugerea ei! De asemenea, pe doamna judecator nu a interesat-o nici faptul ca, printr-un raport ANAF, s-a constatat ca Lardue Holdings si-a inventat un creditor, o companie care nu exista (vezi foto extras din raport).

Ca si concluzie, un judecator de la Tribunalul Bucuresti, pe nume Viorica Simona Matei, declara falimentul unei companii de succes in detrimentull unui infractor pe nume Roman Nikitin care, prin avocatul sau, Ionut Dobrinescu, se lauda cu relatia pe care o are cu cabinetul de avocatura Nestor & Nestor (firma care a avut chiar tupeul sa-l ameninte pe Vlad Chetrar) si chiar cu judecatorii!!! Poate judecatorul sindic Viorica Simona Matei reuseste sa explice cate cazuri de insolventa a avut unde asociatul face eforturi substantiale ca sa achite si a reusit sa adunse zeci de milioane de euro in cuantumul de 85% stabilit cu majoritate in Adunarea Generala a Creditorilor!!! Vom reveni cu noi amanunte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-16

Mai multe imagini:
Cazul BIOROMOIL. Cum poate ajunge în faliment o afacere viabila care se pregatea sa iasa din insolventa
zoom
Cazul BIOROMOIL. Cum poate ajunge în faliment o afacere viabila care se pregatea sa iasa din insolventa
zoom
Cazul BIOROMOIL. Cum poate ajunge în faliment o afacere viabila care se pregatea sa iasa din insolventa
zoom

Parerea ta...

ANDROMACHE
16 Oct 2018

O dobitoaca!
ANONIM
16 Oct 2018

Cum e nazi ,va place ?Asa vreti voi justitia ,asa vreti democratia ?Firme romanesti distruse ,in favoarea celor straine Exact asa judeca nazistul alogen iohanus care a iesit in geaca rosie brat la brat cu cel de la raifaizen bank
JUSTITIARUL
17 Oct 2018

Pai nene Procurorii ce fac pai de vede marlania din contract 10 milioane = 1 € pai at trebui Tanti judecatoarea si ala cu contractul si avocatii luati din pat de dimineata si da infunde puscaria mai mult nu putin!!!!
DOREL
23 Oct 2018

Niște prosti!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray