2020-04-07 13:57

Cazul Caracal: Criminaliştii sunt la locuinţa lui Gheorghe Dincă pentru prelevare de probe şi noi percheziţii

 |  11:10
Cazul Caracal: Criminaliştii sunt la locuinţa lui Gheorghe Dincă pentru prelevare de probe şi noi percheziţii

Echipe de criminalişti se află vineri la locuinţa din Caracal a lui Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat în cazul dispariţiei adolescentei Alexandra Măceşanu, cercetările fiind reluate după mai multe zile în care nu a mai fost făcut niciun demers în acest sens, imobilul fiind doar păzit de jandarmi.

Poliţilştii au intrat pentru prima dată pe proprietatea bărbatului în urmă cu o săptămână, cînd au avut loc operaţiuni de căutare şi când au fost prelevate resturi de oase, aparent umane, pentru care vineri este aşteptat rezultatul analizelor.

Vineri dimineaţă, anchetatorii au intrat din nou în locuinţă, putând fi văzuţi criminalişti cu combinezoanele albe specifice, care prelevează amprente de pe porţile curţii.

Intervenţia are loc după ce Dincă a fost audiat timp de aproximativ nouă ore la DIICOT Bucureşti, unde, conform avocatului său, ar fi reafirmat că le-a ucis Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie.

Vineri, este aşteptat şi un punct de vedere al fiicei lui Gheorghe Dincă, acuzată de un om de afaceri din Arad de trafic de minore.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine