2020-07-14 09:49

CAZUL CARACAL trece la alt nivel. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei: "Am primit AMENINȚĂRI!"

 |  15:52
CAZUL CARACAL trece la alt nivel. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei: "Am primit AMENINȚĂRI!"

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, susține că a primit amenințări ”de toate felurile” din momentul în care a început acest scandal din jurul disparitiei nepoatei sale.

”Am primit amenințări de toate felurile. S-au folosit mijloace de intimidare la adresa mea și a familiei. În acest moment cred că se lucrează la cedarea mea psihică sub cu tot felul de mesaje. Eu voi face plângere penală împotriva acestor oameni. Sunt și elucubrații de genul că eu mă folosesc de această dramă ca să candidez la președinție. Am obosit să tot neg această chestiune. Nu am cuvinte, nici nu știu să ce să mai spun.

Este o campanie furibundă la adresa mea din partea acestui sistem odios pe care l-am întors cu fundul în sus. Eu nu mi-am asumat aceste lucruri, aceste amenințări, pentru că nu candidez la nimic.

Eu mi-am asumat o luptă împotriva acestui sistem, nu ca să candidez împotriva lui Iohannis, Barna, Dăncilă sau cine dracului o mai candida. Eu nu mai pot să am grijă de familia mea și îmi reproșez acest lucru, am petrecut 2 ore cu ei în ultimele zile, dar nu voi ceda sub nicio formă în fața acestor presiuni.”, a spus Cumpănașu, la România TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-04Parerea ta...

SUNT #REZIST !
04 Aug 2019

Procurori #rezist ,militieni rezist,mafia #rezist Scarbosenii mafioti in frunte cu mafiotul sef #rezist iohanus
GASCA PATRICIENILOR
04 Aug 2019

TOTI SALARIATI , CADRELE MILITARE , JUDECATORI ,PROCURORI , PARLAMENTARI , IN ACTIVITATE . SUNT SUPUSI SLUJBASI SI PLATITI AI STATULUI , SUNT JUDECATI DE TRIBUNALELE MILITARE . DECI PROCURORI MILITARI SUNT OBLIGATI SA II JUDECE , IN TRIBUNALUL MILITAR . SI CONDAMNATI LEGILOR MILITARE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz