2019-07-16 07:12

Ce a mai achiziţionat MAI cu 8,4 milioane de lei

 |  13:38
Ce a mai achiziţionat MAI cu 8,4 milioane de lei

Conform unui anunţ publicat sâmbătă pe Sistemul Electroni de Achiziţii Publice (SEAP), Ministerul Afacerilor Interne a cumpărat, de la opt companii, printre care şi Tarom, servicii de transport aerian, intern şi international, în valoare de 8,4 milioane lei, fără TVA.

Serviciile au fost achiziţionate printr-un acord cadru. Tipul procedurii a fost licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut.

”În vederea asigurării deplasărilor frecvente, pentru misiunile de relaţii internaţionale şi misiunile operative din ţară şi străinatate, se impune organizarea şi desfăşurarea unei proceduri de atribuire pentru încheierea unui acord-cadru de servicii de transport aerian”, se arată în anunţ.

Au fost admise opt oferte din tot atâtea primite.

Firmele care au câştigat sunt Tarom, Eximtur, Danco Pro Communication, Weco TMC, Olimpic International Turism, Travel Time D&R, Round The World Travel şi Expert Multiservices Impex.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-30Parerea ta...

LEVST.
29 Apr 2018

lasam la o parte mutra ei -cam alungita-de cel de al 45-lea mucenic(asta este natura ei), lasam la o parte si faptul ca recent nu va mai fi gasit -in priza ei- niciun microfon cu statie Marshall si antena proprie, montata pe un bloc turn, deci nu asta este obiectul interventiei mele, dar ( banuind ca foto de mai sus, este luata la birou), ma intreb ce este gresit cu aceasta femeie, care se da in stamba ca o starleta f. tanara si fara minte, sau este o tzoapa prin natura ei ?, o persoana cu asa functie (inalta , plus si de mare sobrietate, legalitate, etc.) nu apare in public cu tot soiul de brizbitzuri agatzate de mana, o brosa eleganta, pusa in piept este (sau ar fi) suficient sa-i satisfaca feminitatea si -in acelasi timp, dar mai ales- profesionalismul, ea are toate prostiile alea agatzate pe maini( probabil veritabile si scumpe) doar pentru a-si demonstra frivolitatea de fatuca imatura, cea ce contrasteaza ( nu numai cu functia) puternic cu varsta...In mintea ei nu trebuirie statului sunt prioritare ci dorinta de a fi perceputa ca cine stie ce vedeta sau macar prezentatoare TV...Jenant, pentru varsta ei, pentru functie , ce sa mai zicem, probabil si de asta multi politisti si jandarmi s-au sinucis...
LEGILE LOR
06 Mai 2018

SI EU AM PATITO . AU PUS CEVA CUIE SAU FIARE PE SOSEA INAINTE DE MOVILITA . AM OPRIT PE DREAPTA SA VAD CE ESTE , IN APROPIERE DE BISERICA . AM FACUT PANA SI CIND SA PUN ROATA SPARTA IN CAPOTA MOTORULUI , AM VAZUT CA SA MISCAT MASINA . DAR USILE LE INCUIASEM INAINTE SA MA BAG SUB MASINA . SI BATEA UN VINT CUMPLIT . ERA ORA 10 DIMINEATA .ATUNCI AM VAZUT CA USA DIN STINGA SE INCHIDEA IAR UNUL TIGAN ERA CU UN CUTIT IN MINA { BAIONETA } . AM VAZUT BORSETA MEA CUM ERA ARUNCATA CA LA BASCHET VISAVIS DE STRADA LATA CU 2 SENSURI . IAR ALTUL A PRINSO SI FUGEA PE TROTUAR VISAVIS DE BISERICA . DISPERAT AM FUGIT DUPA EL SI L-AM AJUNS DIN URMA , IAR EL SCOTEA BANI SI ACTE ARUNCA PE JOS . EU LE LUAM SI FUGEAM DUPA EL . AM VAZUT CA A INTRAT LA UN TIGAN BATRIN PE COLT IN CURTE SI SA ASCUNS IN MAGAZIA LUI . SAU ADUNAT 80 - 100 DE TIGANI A VENIT SI POLITISTUL DIN SAT ERA PE FAZA . I-AM SPUS CA CIND VIN INAPOI PE SEARA SI NU IMI DA BANI , TOTI FURATI EXACT , II DAU FOC LA CASA . CEILANTI TIGANI ERA CU CUTITELE SCOASE IN FATA POLITISTULUI . ERAM DISPERAT , ERAU BANI DE MOTORINA DE LA FIRMA SI STATEAM PROST CU BANI SI MINCAREA , FAMILIA . POLITISTUL MIA SPUS SA VIN LA EL CIND MA INTORC . SI M-AM PREZENTAT LA EL SI MI-A DAT TOTI BANI FURATI EXACT . II MULTUMESC PENTRU CORECTITUDINE SI MA SCAPAT ATUNCI DE NECAZURI . IL STIA DE FRICA SI EU ERAM DISPERAT , ATUNCI . DACA AR FII ACUM , NU AS MAI AVEA CURAJUL DE ATUNCI . NISTE NENOROCITI , TILHARI DE DRUMUL MARE . OAMENI CARE II APARA SI SCAPA , IORDACHE . CU LEGILE LUI .
ANONIM
21 Mai 2018

ACHIZITIONEAZA PLIMBARI CU AVIONUL REZERVATE
ANONIM
28 Mai 2018

Fitu era cu Nastase la clubul de fite . Il invata la prosti
ANONIM
12 Iun 2018

Ministerul Afacerilor Interne are cel mai mare numar de personal NEOPERATIV raportat la cel OPERATIV , din tarile U.E. Fondurile alocate pentru cheltuieli neoperative este TRIPLU fata de cele operative.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray