2019-12-06 05:38

Ce a putut să facă, din GREȘEALĂ, Darius Vâlcov, ca să pună mâna pe FIȘA MEDICALĂ

 |  17:03
Ce a putut să facă, din GREȘEALĂ, Darius Vâlcov, ca să pună mâna pe FIȘA MEDICALĂ

În plin scandal al dezvăluirii fișei medicale confidențiale a unui protestatar de către Darius Vâlcov, consiler al premierului Viorica Dăncilă, apar noi dezvăluiri. Jurnaliștii de la Vice au stat de vorbă cu Vasile Barbu, președintele Asociației pentru Protecția Pacienților, care susține că, în urmă cu trei săptămâni, a primit un apel bizar de la Darius Vâlcov.

Barbu susține că Vâlcov i-ar fi cerut posibile date confidențiale și l-ar fi împroșcat cu reproșuri. Asta până și-a dat seama că asociația la care sunase nu este o instituție de stat.

„M-a sunat dintr-o eroare. Inițial, am crezut că mă caută pentru anumite probleme ale sistemului medical. Mă întreabă când îi trimit situația pe care o așteaptă de șase luni de la mine și oare nu vreau să apeleze el personal la cei de la #rezist. Am fost derutat. El a crezut că sună la o instituție pentru a obține probabil date confidențiale despre un pacient. Doar că nu sunt instituție”, a declarat Vasile Barbu pentru Vice.com.

Darius Vâlcov a publicat, duminică, fișa medicală a lui Sandu Matei, unul dintre liderii mișcării Rezist.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-05Parerea ta...

GROPARU DE TABLOURI.
05 Sep 2018

Iata cu ce se ocupa acesti borfasi (draknea si valcov) iar la haznalele tv urla ca ii fute ''statul paralel''. Statul paralel sunteti voi borfasilor plus produsul expirat tariceanu. La Targoviste cu voi nenorocitilor linga leana si nicu.
CIUMA ROSIE
05 Sep 2018

sa se duca dracului toti porcii astia mafioti
ANONIM
06 Sep 2018

CE NU REZOLVA JUSTITIA , REZOLVA TIGANI AURARI PE CARE IA PACALIT
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Codul lui Vâlcov Cât de bun poate fi un Cod Fiscal dacă el este gândit și asumat de un personaj desprins direct din Codul Penal? Cum pot fi convinși românii să își plătească taxele și impozitele și să respecte legile, atunci când ditamai ministrul de Finanțe își negociază mita în cimitir, iar banii negri încearcă să îi „spele“ plasându-i în tablouri de valoare și lingouri de aur? Lăudat fără măsură de șeful său, premierul Ponta, Vâlcov ajunsese să se creadă, chiar înainte să îl salte mascații dintr-un studiou de televiziune, un fel de guru fiscal. Impozitele mai mici, TVA redusă și toate celelalte măsuri de „lapte și miere” din Codul Fiscal erau prezentate ca niște soluții magice, al căror secret, impenetrabil pentru toți ceilalți, era deținut doar de „alchimiștii” Guvernului Ponta
30 Mar 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray