2019-08-20 15:02

Ce a văzut avocata lui DRAGNEA în dosarul TEL DRUM. Ce spune că îi va propune liderului PSD

 |  14:43
Ce a văzut avocata lui DRAGNEA în dosarul TEL DRUM. Ce spune că îi va propune liderului PSD

Maria Vasii, avocata liderului PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi, la DNA, după ce a studiat dosarul Tel Drum, că a văzut multe lucruri în contradicţie cu cele declarate public de anumite persoane.

"Cu siguranţă sunt foarte multe lucruri pe care le-am văzut în contradicţie cu cele declarate public de anumite persoane care au fost în acest loc şi au spus lucruri, zic eu, neadevărate", a spus Maria Vasii, după ce a stat aproximativ două ore la DNA pentru a studia dosarul Tel Drum, în care este implicat Liviu Dragnea, informează Agerpres. Ea a menţionat că, în urma celor citite în dosar, îi va propune lui Liviu Dragnea cereri de extindere a urmăririi penale faţă de alte persoane. "O să-i propun domnului Dragnea cereri de extindere a urmăririi penale pentru toate persoanele care îl acuză pe domnul Liviu Dragnea, dar la rândul lor au fost în situaţii în care i-ar pune în egală măsură în acuzare, din moment ce domnul Dragnea este pus sub acuzare. Or, socotim că acele demersuri nu au fost infracţiuni, nici pentru domnul Dragnea. (...) Vorbim de complicitate la aceleaşi infracţiuni, pentru că nu poate fi acuzat domnul Dragnea de anumite fapte, câtă vreme persoanele care erau de faţă la luarea unor anumite decizii pot să aibă aceeaşi răspundere", a arătat Vasii. Întrebată dacă acest lucru înseamnă că admite acuzaţiile aduse de procurori lui Liviu Dragnea, avocata a negat categoric. ''Sub nicio formă. Spun că aşa cum în ceea ce le priveşte pe celelalte persoane s-a apreciat că nu au săvârşit nicio infracţiune, trebuie să extindem acest raţionament şi pentru domnul Dragnea'', a menţionat aceasta.

DRAGNEA nu are de gând să facă denunțuri

Ea a afirmat că Liviu Dragnea are dreptul de a veni personal la DNA, însă atâta vreme cât procurorul de caz a permis să ia copiile unor documente relevante din dosar va fi mult mai uşor să le examineze dintr-un birou. Avocata a fost întrebată de jurnalişti dacă Liviu Dragnea ar putea deveni martor denunţător în cauză. "Nici vorbă. Faţă de lucrările de la dosar noi suntem îndreptăţiţi să cerem o interpretare corectă a legii faţă de toate persoanele. În această încercare de a face o interpretare corectă, vom cere poate extinderea cercetărilor pentru a delimita foarte clar faptele fiecărei persoane despre care se vorbeşte în aceste proceduri judiciare", a mai spus Maria Vasii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-04Parerea ta...

ANONIM
05 Ian 2018

Aceasta avocata este complice a condamnatului dragnea si psdista notorie.
ANONIM
05 Ian 2018

bravo ei Fata de o justitie politizata care acuza doar persoane oponente lui Iohannis acesta este comportamentul adecvat UN PENAL PUS SEF DE STAT DE SRI LUPTA CONTRA UNOR OAMENI NEVINOVATI Oamenii normali din toata ro nu sunt prosti si vor actiona la alegeri in consecinta
PARPALA
06 Ian 2018

CRED CA NU A VAZUT CE CITESTE DIN CAUZA BRETONULUI , SAU E SEDUSA DE PEDRO DEL TELEORMAN .
@ANONIM
06 Ian 2018

PARE BATUTA IN CAP CU MAIUL , ARE UN ZIMBET FOARTE BOVIN , SAU POATE A SEDATO DRAGNEA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray