2019-10-23 03:03

Ce a vorbit ANDREI GHEORGHE cu fosta sa soţie cu câteva ore înainte să MOARĂ

 |  15:06
Ce a vorbit ANDREI GHEORGHE cu fosta sa soţie cu câteva ore înainte să MOARĂ

Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, Petruţa Gheorghe, a declarat că nu ştia ca omul de radio să fi avut probleme de sănătate, dar că, acesta nu îşi făcea controalele medicale periodice, precizând că a vorbit cu el chiar cu o seară înainte ca jurnalistul să-şi găsească sfârşitul.

"Nu avea probleme medicale pe care să le fi ştiut sau pe care să le fi bănuit, în schimb, ce cred că i-a lipsit a fost medicina preventivă, adică, acele controale anuale.(...) Vorbeam în fiecare zi pe Facetime, să ne vedem. Am vorbit cu o seară înainte, se pregătea să vadă nişte filme cu Măriuca, una dintre fetele noastre şi era foarte senin şi împăcat, era aşa de o vreme. Liniştit. Mi-a şi spus cu câteva zile înainte de...că se simte extraordinar de liniştit şi de împăcat. S-a văzut cu prietenii noştri, Roman şi Roxana, cei care au şi galeria, care sunt extrem de apropiaţi şi dragi nouă şi s-a simţit foarte bine. M-am întors acasă şi am vorbit pe Facetime şi era foarte ok", a povestit Petruţa Gheorghe într-un interviu pentru Antena 3.

Întrebată când s-a gândit că ar fi ceva în neregulă, aceasta e răspuns: "Mi-e greu să rememorez asta. Când nu a răspuns la telefon şi erau toate maşinile în garaj. El nu pleca niciodata fără maşină de acasă".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-24

In legatura cu acest articol...

Unde va fi depus trupul neînsuflețit al lui Andrei GHEORGHE. Când va avea loc INCINERAREA

CONCLUZIILE legiștilor după AUTOPSIA lui Andrei Gheorghe. De ce suferea acesta și când vine rezultatul examenului TOXICOLOGIC

Dosar de moarte SUSPECTĂ deschis de Poliția Ilfov în cazul lui Andrei GHEORGHE

UPDATE. VESTE ȘOCANTĂ: Andrei Gheorghe a fost găsit MORT în baie
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
24 Mar 2018

tot n-ati lamurit o chestie...ce dracu a facut Andrei Gheorghe de l-au rejectat toate radiourile si televiziunile,si a ramas singur cuc in vila aia din ilfov.....A spus ceva in interviu juniorul lui Plesu si anume ca toti din anturajul lui A-Gheorghe care nu-i mai raspundeau la telefon acum la inmormantare se declara foarte "afectati" Deci ceea ce s-a intamplat cu adevarat s-ar putea sa stie "prietenii" lui A Gheorghe care l-au abandonat precum sobolanii de pe Titanic inainte de scufundare...si mi se pare interesanta si postarea acestuia despre "generatia de sacrificiu" si politicienii pe care-i blesteama
TATAIE
24 Mar 2018

Singuratatea alergatorului de cursa lunga . . .
ANONIM
29 Mar 2018

Lacrimi de crocodil si minciuni de femeie usoara Daca ti era asa ""drag""de ce dracu l ai parasit ,cucoana mincinoasa?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray