2020-01-23 01:43

Ce acuzații i se aduc șefului DNA Ploiești, Lucian ONEA. Dezvăluiri făcute de surse apropiate anchetei

 |  15:39
Ce acuzații i se aduc șefului DNA Ploiești, Lucian ONEA. Dezvăluiri făcute de surse apropiate anchetei

Audiat, marţi, de colagii săi din Parchetul General, magistratul Lucian Onea a fost pus sub acuzare pentru participare improprie la inducerea în eroare a organelor judiciare.

Conform unor surse apropiate anchetei, dosarul şefului DNA Ploieşti, Lucian Onea  are la baza probe depuse de persoane judecate pentru fapte de corupție și trimise în judecată de aceestă unitate considerată “de elită” a DNA central. Pe de altă parte, avocaţii din Baroul Bucureşti susţin că  dosarul va “pica” la camera preliminară din cauza naturii tehnice a probelor depuse de suspecți și inculpati.

Alte voci susțin că s-ar pregăti reținerea si arestarea preventivă a unor magistrați de la Ploiești la un al doilea val de acuzații ce stau să fie facute publice.

Procurorul şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, s -a prezentat marţi  la sediul Parchetului General, unde a fost citat, la intrare acesta spunând că nu a fost încă înştiinţat că este urmărit penal. După mai puţin de o oră, la ieşire, a declarat că i-au fost aduse la cunoştinţă acuzaţiile şi că nu este vinovat, informează News.ro.

Lucian Onea a fost citat la Parchet după ce Vlad Cosma, fost deputat PSD, l-a acuzat de falsificare de probe în dosarul în care apar numele fostului premier Victor Ponta şi cel al fostului deputat PSD Sebastian Ghiţă.

Cosma spune că şeful DNA Ploieşti şi fostul procuror Mircea Negulescu l-au determinat să depună în dosar liste falsificate conţinând datele de identificare ale unor alegători din Republica Moldova.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-22Parerea ta...

ANONIM
22 Mai 2018

Plagiatoarea nu se autosesizeaza ca ai folosit masina de serviciu si șoferul in interese private ...???.Nițu o folosea in interes de serviciu ...azi tu esti un acuzat...nu este in interesul serviciului...SICTIR PENALULE !!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray