2019-10-14 08:53

Ce ascunde HAOSUL de pe A2. Un angajat de la Autostrăzi RUPE TĂCEREA: ”Țin de scaun, le e frică să ia decizii”

 |  20:31
Ce ascunde HAOSUL de pe A2. Un angajat de la Autostrăzi RUPE TĂCEREA: ”Țin de scaun, le e frică să ia decizii”

Sute de oameni au stat ore întregi în mașini pe Autostrada Soarelui din cauza incompetenței autorităților care nu și-au dat seama la timp că ... ninge. Cel puțin așa lasă să se înțeleagă surse din Brigada Autostrăzi şi Misiuni Speciale pentru News.ro. Sursele susțin că traficul pe Autostrada A2 a fost închis, vineri dimineaţă, abia la patru ore după ce poliţiştii aflaţi pe teren au raportat că vizibilitatea este sub un metru din cauza viscolului.

"Dacă închideau A2 la ora 3.00, şi nu la ora 7.00, nu rămâneau oameni blocaţi", au spus sursele citate.

Comisarul Ion Ilinca ar fi fost cel care a refuzat să ia decizia închiderii autostrăzii, în ciuda informărilor din teren, potrivit aceloraşi surse.

"El (Ion Ilinca, n.r.) a fost informat de şeful de tură de ieri (vineri, n.r.) un băiat nou din Academie, la ora 3.00, că afară este prăpăd şi trebuie închis că nu se vede la un metru şi este viscol rău, dar s-a opus şi a zis sa-l sune pe Marian Ichim de la CNAIR (şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Călăraşi, n.r.), sa ia el decizia, dar şi Ichim a zis că merge", au adăugat sursele din Brigada Autostrăzi şi Misiuni Speciale.

Sursele au mai susţinut că nu este prima dată când se întâmplă ca responsabilii Autostrăzii Soarelui să nu ţină cont de informările din teren.

"Deci nu au vrut, aşa a fost în fiecare an şi de aceea au rămas 215 persoane şi 86 de autoturisme blocate, în loc să ia decizia de a o închide de la ora raportării de către băiatul ăla şef de tură. Şi nu mai rămânea nimeni blocat, dar ţin de scaun şi le este frică să ia decizii", au mai spus sursele citate, pentru News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-08

In legatura cu acest articol...

Anunțul autorităților: Ce se întâmplă pe AUTOSTRADA SOARELUI

ANM anunță temperaturi de COȘMAR pentru săptămâna viitoare

Situația drumurilor naționale la ora 17.30

Vremea face noi victime: DOI MORȚI, în Constanța
Parerea ta...

GENERALISIM DE CARTON
08 Ian 2017

CE DRACU DEZAPEZIRE DE AUTOSTRADA , FARA NICI O MASINA FREZA ? CINE A FACUT SI SEMNAT CONTRACTUL ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray