2019-08-20 15:55

Ce au decis judecătorii în privința CRIMINALULUI de la GRĂDINIȚĂ

 |  16:45
Ce au decis judecătorii în privința CRIMINALULUI de la GRĂDINIȚĂ

Bărbatul care şi-a înjunghiat mortal fosta soţie, directoare a unei grădiniţe private din Capitală, a fost prezentat, sâmbătă, magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, iar aceştia au admis cererea procurorilor. Suspectul a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile de către Tribunalul Bucureşti.

Bărbatul care şi-a înjunghiat, vineri, fosta soţie şi care fusese reţinut pentru 24 de ore a fost arestat, sâmbătă, pentru 30 de zile de către magistraţii Tribunalului Bucureşti. 

Incidentul a avut loc în incinta unei grădiniţe private din sectorul 2 al Capitalei. Femeia, care în urma ataciului a fost găsită în stop cardio-respirator, a murit la Spitalul Floreasca.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în jurul orei 12.20 a fost semnalat la 112 că o femeie a fost înjunghiată, iar cercetările au fost preluate de Parchetul Tribunalului Bucuresti şi de Serviciul Omoruri, citeaza News.ro.

Victima, Nicoleta Botan, ar fi avut numeroase conflicte cu fostul ei soţ, Maius Cristian Botan, motiv pentru care ea obţinuse în instanţă un ordin de restricţie pe numele său. Ca urmare, bărbatul fusese evacuat din casă şi nu se putea apropia la o distanţă mai mare de 200 de metri atât faţă de fosta soţie, cât şi faţă de cei doi copii ai lor.

În jurul orei 12.00, bărbatul a intrat în biroul Nicoletei Botan şi a înjunghiat-o de mai multe ori. Ulterior, acesta a fugit şi a fost prins la scurt timp de poliţiştii Secţiei 8, care l-au predat ofiţerilor Serviciului Omoruri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray