2019-07-22 23:33

DEZVĂLUIREA serii: Ce au STABILIT Liviu Dragnea și Frans Timmermans la telefon

 |  00:20
DEZVĂLUIREA serii: Ce au STABILIT Liviu Dragnea și Frans Timmermans la telefon

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a sunat, marți după-amiază, pe prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, după acuzațiile oficialului european în cadrul dezbaterii de luni din Parlamentul European.

Potrivit surselor Antena 3, Liviu Dragnea l-a rugat pe Timmermans să nu "arunce cu piatra în România".

"Discuția a fost destul de amplă. În urma discuției, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, l-a sigurat pe liderul PSD că va fi extrem de corect cu privire la situația din România", a dezvăluit Mihai Gâdea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-03Parerea ta...

NEA CAISA
03 Oct 2018

SATUL DE RINJETUL TIMP AL CUPLULUI ILICI ILIESCU- PETRE NEWLANDER , CU PROFUNDA MINDRIE PATRIOTICA , AM TAIAT-O SCURT DIN NOUA DEMOCRATIE ILIESCIANA , LA 12.000 DE KM. DE ROMANICA . FOARTE PATRUNS DE IMPORTANTA REFERENDUMULUI PSDISTO- BISERICESC VREAU SA VOTEZ . EXISTA UN SITE CARE SA-MI PERMITA SA VOTEZ ON LINE ?
CUCUVEA
03 Oct 2018

Esti inconfundabila ,oricat te ai ascunde Inventezi scenarii ca ai taiat o ca vai te ai saturat de Romania ?Asta cu taiatu tata e veche EXceptand saracii oameni care pleaca infruntand riscuri castiga bani si vin inapoi ca sa si construiasca case frumoase si gospodarii moderne (ca daca ar fi sa si faca case acolo unde muncesc ar trebui sa munceasca ani si ani preturile acolo sunt colosale sper ca stii si tu deci oportunitatea este buna in favoarea lor)Deci cum spuneam moda fugitului cand in tara e greu este veche Ion Ratiu (patriotul invederat)a taiat o cand a vazut ca trebuie sa plece la razboi a fugit la unchiul care era contopist la ambasada din Londra A plimbat si el niste hartii iar la razboi s au dus si au murit prostii Apoi a venit dupa 90 mare erou vrand sa fie pus presedinte Asa sunt toti rahatii astia ,se bat cu caramida in piept dar nu sunt decat niste profitori lasi
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray