2020-04-06 22:09

Ce documente FALSE ar fi prezentat COLDEA în fața SRI

 |  22:39
Ce documente FALSE ar fi prezentat COLDEA în fața SRI

Sebastian Ghiță susţine că toate dovezile pe care Coldea le va prezenta pentru a se apăra în Comisii sunt falsuri. Mai mult, Ghiţă spune că falsurile pe care le va prezenta Coldea l-au avut pe el părtaş.

"Voi vorbi despre cazul domnului Coldea. După ce a fost acuzat public, Coldea a fost chemat la o comisie internă a SRI. M-a rugat să îl ajut, să îi dau documente de la vacanţe. L-am ajutat cu banii pentru vacanţe şi nu am văzut asta ca pe ceva rău sau anormal. Eu am plătit multe din acele vacanţe şi documentele erau la mine.", a tunat Ghiţă într-o nouă înregistrare difuzată de România TV.

Mai mult, Ghiţă dezvăluie cu lux de amănunte cum ar fi făcut falsurile pentru Florian Coldea. "L-am rugat pe un prieten să mă ajute cu facturi şi chitanţe de la unele agenţii de turism. vestea proastă e că nu am putut să îi fac rost de documente lui Coldea de acum 2 ani, patru ani. E foarte uşor de dovedit că documentele prezentate de Coldea sunt false. Numerele acelea de facturi sunt false. Acele documente nu îi vor fi utile la Comisia SRI. Mai bine spune adevărul şi încearcă la aflarea lucrurilor întâmplate decât să vină cu lucruri false. O să mai vin şi cu alte documente din ultimii 10 ani.", a tunat Ghiţă.

Şi asta nu e tot. Ghiţă vorbeşte despre o vacanţă la Disneyland din 2014 la care ar fi fost alături de Florian Coldea. " În 2o14 la început a existat o vacanţă la Disneyland. Nu am făcut documentele atunci. banii au ajuns la o agenţie de turism printr-o agenţie a prietenului meu din Ploieşti. Banii pentru acea vacanţă au venit de la Asesoft.  Hârtiile, facturile şi chitanţele domnului Coldea sunt documente menite să îl ajute la Comisia de Control. Nu sunt reale şi nu îl pot ajuta deloc acum.", a mai spus Ghiţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine