2020-02-28 17:39

Ce i-a spus Dragnea, în PRIVAT, bărbatului care a pierdut pariul cu el: Nu vom mai câştiga alegerile peste doi ani

 |  12:12
Ce i-a spus Dragnea, în PRIVAT, bărbatului care a pierdut pariul cu el: Nu vom mai câştiga alegerile peste doi ani

Bogdan Lungu, bărbatul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea, a dezvăluit unei publicaţii locale ce a discutat cu acesta, în privat.

După ce ziariştii prezenţi la evenimentul „Grătar la Dragnea” au fost rugaţi să părăsească scena "micului" din curtea PSD, Liviu Dragnea l-a invitat pe gălăţeanul Bogdan Lungu să mai stea la discuţii.

“Am rămas şi eu surprins că Dragnea mai voia să stăm de vorbă după ce au plecat ziariştii. Mi-a zis că vrea să mai ţinem legătura, că să îi dau adresa mea de e-mail, că poate ne mai găsim la o bere. I-am explicat că eu nu o să fiu în viaţa mea simpatizant al PSD şi cu atât mai puţin al lui. La un moment dat, Dragnea mi-a spus că nu crede că va mai câştiga alegerile peste 2 ani. Probabil că se referea la alegerile parlamentare. L-am întrebat şi despre procesele lui şi dacă este pregătit să meargă la puşcărie. Aici a cam dat-o cotită, că şi el ar vrea ca procesele să termine mai repede, că nu are nimic de ascuns… vrăjeală de-a lui, de pesedist bătrân. Eu nu am crezut o iotă din ce mi-a spus, că doar nu m-am tâmpit să am încredere în unul ca Dragnea. Am vrut doar să arăt că sunt om serios, că protestatarii #rezist se ţin de cuvânt şi asta am arătat. Atâta tot”, a declarat Bogdan Lungu pentru faramogul.ro, după ce a ieşit de la întâlnirea cu Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-09Parerea ta...

ANTI-REZIST
09 Mai 2018

Crede cineva ca Dragnea a spus asa ceva? Si cui? Unui individ cu tremurici pe creier. Dragnea poate fi caracterizat oricum dar nu poate fi banuit de prostie.
SVELT
09 Mai 2018

Ce vrajeli ! Pun toti prostii botul la asta ! Mai ales CURCUVEAUA !
LEVSTALIN
09 Mai 2018

Drogati cu zvastica pe limba Nascocesc povesti vanatoresti Asa ceva nu s a intamplat ,Am fost acolo Diversiuni ale unor indivizi bolnavi psihic Hai siktir javra mincinoasa Doar cu asta va ocupati isterici imputiti ce sunteti Rautatea si prostia va este dominata calauzitoare in viata voastra de rahat
FREACA MENTA
10 Mai 2018

CE DRACU RUDA ESTE SI CU CIUMETELE ASTA DESTEPT PAPAGAL ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine