2020-02-21 21:05

Ce mesaj transmite Tudorel TOADER de Ziua JUSTIȚIEI. Care este rolul pe care trebuie să îl joace aceasta, în opinia ministrului

 |  17:00
Ce mesaj transmite Tudorel TOADER de Ziua JUSTIȚIEI. Care este rolul pe care trebuie să îl joace aceasta, în opinia ministrului

Justiția este și trebuie să rămână un serviciu de interes public și un pilon al statului de drept, spune ministrul Justiției, Tudorel Toader, într-un mesaj transmis de Ziua Justiției.

"Vivat Justiția! Ziua Justiției este în prima duminică din luna iulie, astfel cum a fost declarată prin H.G. nr. 364/1994. Justiția este și trebuie să rămână un serviciu de interes public, un serviciu în slujba cetățeanului, un pilon al statului de drept", spune Tudorel Toader, într-un mesaj publicat, duminică, pe Facebook. 

Potrivit lui Tudorel Toader, modul de înfăptuire a justiției influențează dezvoltarea personalității umane, realizarea drepturilor și libertăților fundamentale.

"Felicit marea familie juridică, pe fiecare participant la activitatea de înfăptuire a justiției, care își desfășoară activitatea cu pasiune, competență, în limite legale și cu respectarea exigențelor constituționale", mai afirmă Tudorel Toader.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-07-02Parerea ta...

ANONIM
03 Iul 2017

Daca noi stim că in nici o tara din Europa nu există prag pentru infracţiunile de serviciu precum este abuzul, DE CE NU STIU SI MEMBRI CCR , MEMBRI CSM si mai ales MINISTRU JUSTITIEI Tudorel Toader care face pe pocaitul ??? Cum sa mai vada JUSTITIABILUL buna credinta sau maxima obiectivitate in infaptuirea actului de justitie.
FICHIU ALEXANDRU
01 Iul 2018

Sunt folosit cobai pentru experimente si torturat de 31 de ani de statul Roman cu o lege speciala clasificata data de comunisti in ani 1980--1987. Am dosar la ICCJ ma judec cu Guvernul---SUNT RECLAMANT--RECURENT IN DOSARUL Nr=925/45/2017 DE LA I.C.C.J. , SECTIA CONTENCIOS . COMPLET FILTRU NR=5 .PIRIT –INTIMAT IN DOSARUL DE FATA ESTE GUVERNUL ROMANIEI. OBIECTUL DOSARULUI „OBLIGATIA DE A FACE”. Magistrati si Ministrul justitiei sa rezolve cazul favorabil si sa opreasca crima in regim de urgenta.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine