2020-06-01 17:17

Ce se întâmplă cu ALINA BICA după întoarcerea Elenei UDREA în România / MESAJUL fostei șefe DIICOT din Costa Rica

 |  23:34
Ce se întâmplă cu ALINA BICA după întoarcerea Elenei UDREA în România / MESAJUL fostei șefe DIICOT din Costa Rica

Dupa un an si jumatate in Costa Rica, Elena Udrea a revenit în România, timp in care prietena ei, Alina Bica, a rămas acolo. Fosta şefă a DIICOT a transmis un mesaj din Costa Rica pentru jurnalistul Victor Ciutacu, în care a precizat că nu doreşte să se întoarcă în România.

"Doamna Bica spune că, deși se mișcă în exteriorul granițelor statului Costa Rica, informație confirmată, nu a decis să renunțe la cererea de azil pentru că are un permis, care îi încuviințează acest fapt, din rațiuni de existență proprie. Doamna Bica susține că are 2-3 contracte de colaborare, în calitate de jurist eminent cu niște companii străine. Iese și se reîntoarce în Costa Rica", a afirmat Victor Ciutacu, luni seara, la România TV.

Fosta şefă a DIICOT are interdicție de a veni în România dacă vrea să își păstreze valabilitatea cererii de azil politic în Costa Rica, însă va ajunge și în Europa în perioada următoare. "Domnia sa nu are de gând să revină în România spre deosebire de doamna Udrea',' a mai spus Victor Ciutacu, la România TV.

Alina Bica a fost eliberată în decembrie 2018 din arestul din Costa Rica, după ce Tribunalul Bucureşti a decis revocarea cererii de extrădare. În iunie 2018, Alina Bica a fost condamnată definitiv de ÎCCJ la 4 ani de închisoare pentru favorizarea făptuitorului, scrie stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine