2019-07-19 03:01

Ce spune Tudorel Toader despre extrădarea lui PUIU POPOVICIU

 |  15:54
Ce spune Tudorel Toader despre extrădarea lui PUIU POPOVICIU

Puiu Popoviciu, milionarul condamnat la 7 ani de închisoare în celebrul dosar ”Băneasa”, s-a predat la Londra, după ce fusese condamnat, definitiv, pe 2 august. Popoviciu urmează să fie extrădat în România pentru a-și ispăși condamnarea, însă procedurile depinde, spune ministrul Justiției, Tudorel Toader, și de magistrații de la Curtea de Apel București.

”Când avem toată documentația, inclusiv de la Curtea de Apel, demarăm procedurile oficiale de aducere în țară. Din punctul nostru de vedere, va dura foarte, foarte puțin. Depinde când avem toată documentația. Atunci când te predai, nu mai contești măsura. E invers față se Sebastian Ghiță.”, a spus Tudorel Toader la Digi 24.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost reţinut luni de către London Motropolitan Police, informează IGPR. Schimbul de date şi informaţii a avut loc prin CCPI - Biroul SIRENE.

Potrivit sursei citate, în prezent se derulează procedura legală în astfel de situaţii.

Poliţia Română a informat Curtea de Apel Bucureşti şi Ministerul Justiţiei, instituţii abilitate să se ocupe de extrădarea celui în cauză.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-14Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Sfântul Becali Pot înțelege că procurorilor le scapă infracțiuni comise în spațiul online. Sunt cu duiumul și nu există resurse de monitorizare. Dar, în octombrie 2014, așadar cu peste 15 luni în urmă, Gigi Becali a spus, în fața mai multor microfoane și camere de luat vederi, fiind transmis pe diverse posturi, în direct și în reluare, că bibliile folosite în sălile de judecată, dar „neomologate” de Patriarhie, sunt satanice: „Este o biblie tot biblie, dar e o biblie de altă sectă de religie... Are același text, dar diavolii ce-ți face? Îți schimbă trei cuvinte esențiale...”
17 Feb 2016 |

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray