2019-07-19 15:16

Ce sumă PLĂTEŞTE Elena Udrea pentru NAŞTEREA în Costa Rica. Iubitul ei pleacă de urgenţă în America Centrală

 |  09:48
Ce sumă PLĂTEŞTE Elena Udrea pentru NAŞTEREA în Costa Rica. Iubitul ei pleacă de urgenţă în America Centrală

Elena Udrea, condamnată definitiv la şase ani de închisoare cu executare, va naşte peste câteva luni, cel mai probabhil în Costa Rică, ţară în care are statut de refugiat politic.

Elena Udrea ar urma să nască la Spitalul "Cima" din San Jose, frecventat de mulți străini, în special americani și canadieni. O naștere aici costă 5.000 de dolari, iar conducerea clinicii arborează în curte steagul țării din care provine proaspăta mămică, scrie GSP.

Prima reacţie a iubitului Elenei Udrea, după ce aceasta a fost condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul "Gala Bute"

Din acești bani, taxa spitalului este de 1.500 de dolari, iar restul merge către doctorul independent care este contractat de spital.

"Cima este o instituție privată, dar spitalele de stat din Costa Rica nu sunt departe ca nivel al condițiilor de spitalul nostru. Sistemul medical public este foarte bine pus la punct. Eu plătesc 1.200 de dolari pe lună contribuția la sănătate și nu am nevoie de ea. Dar din acești bani se pot plăti serviciile pentru alți pacienți care nu-și permit", a precizat directorul spitalului, Alejandro Ayon.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a anunțat că va pleca de urgență în Costa Rica.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-06Parerea ta...

ANONIM
06 Iun 2018

Elina/belina... ce sens are sa ne tii predici in Ro? Ai cu poama lui basau vreo legatura? La voi isi tine banii furaciti?
ANONIM
06 Iun 2018

Impututa, era ca pabila sa nasca in Ro numai sa nu plateasca taxa de nastere... Bre, pirando, fa medicina. 3000euro/nastere iese ceva lunar
LEVST.
07 Iun 2018

"Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a anunțat că va pleca de urgență în Costa Rica."----_____----- o FI SI IUBIT,INSA -MAI DEGRABA ESTE ADMINISTRATOR, TOTUL ESTE O SCHEMA, UDREA I-A PLATIT INDIVIDULUI CAM 1/2 MILION EURO, CA - OFICIAL- SA AIBA GRIJA DE EA, pentru a da impresia ca ea nu are bani, adevarul este ca tipul s-a intors in tara , cu harta exacta a unui loc unde udrea tinea ascunsi cateva sute mii euro, pentru ca si ea si acolitii ei au adoptat aceasta tactica de la inceput, pachete de sub un million, ascunsi , in diverse locuri, ( la cineva -cu adevarat- de nadejde, familie imediata,etc.), iar la nevoie, persoana aleasa pentru recuperare , va sti ca exista doar aceasta suma, deci niciun risc de desconspirare prin tradare...Oricum, udrea trebuie sa primeasca un spor ( la pedeapsa) de minim 6 luni, fie pentru evadare, fie pentru sfidarea instantei( contempt of Court), sau pentru amandoua, ea a mintit ca se va intoarce pentru process , iar odata condamnata definitiv, nu s-a predate in max. 12 ore, banuind ca asa este legea...
MATA HARI DE PLESCOI
09 Iun 2018

CE DRACU GRAVIDA . STA CU ALTA PURTATOARE CARE II FATA COPILUL. EA NU MAI ARE MATE . ESTE STEARPA , DAR PACALESTE PROSTI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray