2019-11-18 01:40

Cel care și-a MĂCELĂRIT soția și apoi i-a foc ei și soacrei este un APRECIAT INTELECTUAL

 |  14:14
Cel care și-a MĂCELĂRIT soția și apoi i-a foc ei și soacrei este un APRECIAT INTELECTUAL

Bărbatul acuzat că a provocat moartea fostei sale soţii şi a mamei acesteia, din Reghin, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Agresorul este recunoscut pentru o serie de inovaţii. Apropiaţii spun că după ce Muntean a decis să-şi continue activitatea în sectorul privat, a dat faliment şi şi-a pierdut apartamentul, începând apoi şi declinul familiei.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mureş a admis vineri propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului Muntean Viorel, cercetat pentru omor, tentativă la omor şi distrugere, fiind principalul suspect în cazul uciderii a două femei din Reghin.

Decizia Tribunalului Mureş poate fi atacată cu contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru procuror, citeaza stiripesurse.ro.

Cele două victime, Ungureanu Cecilia (59 ani) şi mama sa, Ungureanu Rozalia (85 ani), au fost evacuate, joi seara, din apartamentul lor din municipiul Reghin de pompierii alertaţi să stingă un incendiu, prima fiind scoasă decedată, în timp ce a doua, cu arsuri foarte grave, a fost predată echipajelor medicale şi a murit la spital.

Anchetatorii susţin că în timp ce pompierii interveneau pentru salvarea celor două femei, Viorel Muntean stătea în maşină în faţa blocului şi urmărea acţiunea.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş a precizat că din fişa de constatări preliminare întocmită de IML Târgu Mureş s-a stabilit că moartea femeii de 59 de ani a fost violentă, fiind cauzată de hemoragia internă (hemotorace masiv lateral) şi externă, consecinţa unor plăgi înjunghiate penetrante cu leziuni pulmonare şi cardiace. De asemenea, aceasta prezenta şi numeroase traumatisme cranio-faciale.

La autopsie s-a constatat că femeia a fost înjunghiată de 11 ori şi lovită în cap cu un corp dur.

Cele două femei care şi-au pierdut viaţa la Reghin, incendiate în propria locuinţă, au obţinut anul trecut un ordin de protecţie împotriva agresorului, Viorel Muntean, împotriva acestuia fiind deschis dosar penal pentru ameninţare în formă continuată.

Potrivit portalului instanţei, în iulie 2017, Cecilia Muntean (redevenită Ungureanu după divorţ) a solicitat un ordin de protecţie, emis de Judecătoria Reghin, prin care s-a dispus obligarea agresorului pârât Viorel Muntean la păstrarea unei distanţe minime de 100 m faţă de victima reclamantă, precum şi faţă de reşedinţa acesteia, pentru o perioadă de şase luni şi evacuarea lui din locuinţa mamei reclamantei, din Reghin.

În hotărârea instanţei se mai arăta că Viorel Muntean este obligat să păstreze o distanţă minimă de 100 m faţă de mama reclamantei, Ungureanu Rozalia, şi că îi este interzis acestuia să aibă orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu victima reclamantă, pentru o perioadă de şase luni.

Tot anul trecut, împotriva lui Viorel Muntean, fosta soţie, Cecilia, a depus o plângere penală iar Pachetul de pe lângă Judecătoria Reghin l-a trimis în judecată. Dosarul penal este pe rolul Judecătoriei Reghin, pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare în formă continuată (trei acte materiale) şi are un nou termen de judecată în luna mai.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-14Parerea ta...

VEDEțI...TOT POLITICUL!
15 Apr 2018

Aici, dacă nu ești cu MAFIOȚII GULERAȚI din Parlamentul Rușinii, cât ai fi de dăștept, NU ai nicio șansă să URCI CURAT, CORECT.... din pricina loazelor politicianiste, cărora trebuie să le îndeși în buzunar și/sau conturi! Omul ăsta, după ce a căzut financiar, s-o fi scrântit la cap din pricina stării materiale și, ca un om care gândește, DRAMA s-a concretizat în TRAGEDIE și OMOR CALIFICAT! Poate să fi avut un psihic dinainte fragil, labil și poate nici nu era dus la Biserică! P.S. STATUL ROMÂN REPREZENTAT DE JIGODIILE POLITICE, PT.CĂ FUNCȚIILE -S POLITICE, TAIE ORICE INIȚIATIVĂ LĂUDABILĂ ȘI NU ÎNCURAJEAZĂ INTELIGENȚ, INOVAȚIILE....D-ASTA AM BOALĂ PE FACTORUL POLTIIC FIINDCĂ SUNT NIȘTE SCURSURI UMANE CARE SUG POPORUL ROMÂN ȘI GOLESC ȚARA DE CAPACITĂȚI INTELECTUALE SĂTULE DE SCÎRBELE DIN PARLAMENT! SUNT CELE MAI HIDOASE FIINȚE CARE EXISTĂ ȘI CELE MAI VÂNDUTE, D-AIA TREBUIESC SCUIPAȚI, ÎNJURAȚI ȘI BĂTUȚI ”CA LA CARTE”!
ANONIM
15 Apr 2018

Vedeti ? de aceea tot zic ca descreeratii tin tot cu descreerati ca el Individul care posteaza mai sus este unul dintre acestia O BOANGHINA atinsa de vantul nebuniei Ce vreti mai mult de atat Sa dai faliment apoi sa vii acasa si sa ti macelaresti familia A dat faliment tot din cauza nebunelei sale Tu ca postac cred ca ai fi capabil sa ti ucizi propria ti familie dupa cata ura imprastii de ani buni pe acest sait
”ANOMINE”....
15 Apr 2018

Descreierată-i MĂ-TA! N-ai citit cu atenție ce-am scris, am menționat c- o fi avut un psihic fragil, labil...dar tu, îi dai înainte cu TUPEU! Ce mă, ești ANIMAL POLITIC și te oftici? ! Du-te-n Costa Rica, unde s-au dus și se duc toți BORFAȘII POLITICI care-au FURAT la greu și NE-AU VÂNDUT ALTORA....ȘI PE NOI, ȘI PĂMÂNTUL DE SUB NOI! Eventual postează că ești ”refugiat politic”!
ANONIM
15 Apr 2018

Daca un om cadea pe strada alunecand pe o portocala de exemplu ,individul sarea si spunea ca guvernul este vinovat ca a permis sa se importe portocale Du te ma naibii, nu vezi ca esti bolnav?Ceva coerenta in mintea ti bolnava n ar strica Nu tin cu politicienii ,tin cu oamenii normali care nu induc ura in semeni fara nici un motiv
CE EXEMPLU DE CACAO!
15 Apr 2018

Ce-are bă portocala cu nivelul de trai? Simplifici povestea ca să ieși ca uleiul, la suprafața apei! Vă uitați ca proștii numai la EFECT, dar CAUZA?! Cauzele-s mai profunde, dar ești bou, nu vrei să gândești! Toți psihologii spun că DECLIK-ul vine în urma unor traume, unor frecușuri, dacă TERENUL era deja fragil! Dacă tipul se dovedește a fi psihopat, înseamnă că decăderea dpdv material i-a declanșat nebunia! Ce fel de psihopatie, or să hotărască medicii, dacă avea sau nu discernământ...criminaliștii! DAR POLITICUL DOARME-N CRĂCI! NICI NU-I PASĂ! Vezi boule, că abundă de știri horror cam în toate ziarele, din pricină că mulți o iau razna! Sociologii, psihologii și factorul politic - în cele din urmă - trebuie să acționeze dpdv legislativ, apoi investinnd dpdv material, pentru înregimentarea și ținerea sub observație a unora ca ăsta, nu plimbându-se liber printre oameni și, chiar în familie! În astfel de cazuri se dă vina pe ”mort” sau pe psihopat, NU pe cei care-s plătiți (regește) și puși să facă curățenie , asanând moral-social acolo unde e cazul...ceea ce n-au făcut NICIODATĂ!
RAILEANU PETRU
15 Apr 2018

N ai inteles , anonimule !Individul uraste PSD ul si adora opozitia oricare ar fi aceasta Uraste visceral psd ul Si eu urasc tot ce inseamna politicieni mai ales jigodiile astea PNListe PMP iste IOHANISTE De ce?pentru ca si ei sunt hoti si mizerabili si nu se gandesc decat sa ia locul celor care guverneaza sunt si ei hoti si impostori mai ales alogenul ala care este ca un organ uman contra naturii si care uraste pe romani si tot ce este romanesc
RăILEANULE!
15 Apr 2018

TE-NȘELI: URĂSC TOȚI POLITICIENII PT.CĂ N-AU FĂCUT NIMIC!
LEVST.
24 Apr 2018

"apreciat intelectual"____-------_____ de acord, insa pentru standardele mioritice, unde aparentele surclaseaza orice judecata obiectiva si chiar orice realitate...Doar pentru ca individul si-a crescut barbison si poarta ochelarii legati cu snur(***), NU este dovada solida de intelectualitate, este mimare, probabil ca tocmai pentru asta el umbla asa "gatit" sa IMPUNA o anume impresie, de citit, educat, etc...Iar dovada ultima -a "intelectualitatii"-doar ce a dat-o...(*** este exact ca si gunoiul al de volgsvagian-or so- care turbeaza ca oamenii mananca ouale produse acasa si nu-i platesc lui taxe...Acel gunoi al umanitatii, este unul din aceia pe care l-as executa in prima serie...)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray