2020-05-25 18:45

Celebru judecător CSM, cântăreţ la festival

 |  17:31
Celebru judecător CSM, cântăreţ la festival

Vă place melodia „Nuntă” a formaţiei Phoenix? Ce-aţi spune dacă aţi asculta piesa în interpretarea originală a unui...judecător CSM?

Judecătorul CSM, Cristi Vasilică Dănileţ, apare într-o filmuleţ incredibil postat recent pe youtube! Deşi cu toţii am fi tentaţi să credem că judecătorul român se ocupă doar de chestiuni juridice, Cristi Dănileţ surprinde pe toată lumea.

Dănileţ interpretează piesa „Nunta” a formaţiei Phoenix pe o scenă, fără emoţii în faţa sutelor de spectatori. Filmarea durează două minute, timp în care judecătorul cântă şi gesticulează cu foc melodia „Nuntă”. Interpretarea lui Dănileţ a avut loc în dată de 13 august 2015 la prima ediţie a Festivalului de artă şi cultura urbană – Vatra Dornei, organizat în perioada 13-16 august 2015.

Nu este prima oară când judecătorul român sparge tiparele. Judecătorul Cristi Dănileț are un obicei în a posta pe diverse canale media activităţile pe care le întreprinde, activităţi care nu au legătură cu profesia de magistrat. Au existat însă dăţi când magistratul a fost surprins în timp ce bea vin şi dansa la buricul gol. Până la acest moment, Consiliul Superior al Magistraturii nu a reacţionat faţă de derapajele judecătorului Cristi Vasilică Dănileţ.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-16

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

VAI DE MINE SI DE MINE....
14 Aug 2015

Saracu'de el...nu-l ajuta nici fata, nici vocea....decat la CSM (POATE!)
CROCODILUL FLAMAND
15 Aug 2015

NU STIU...POATE MA INSEL....DAR CU PLETELE ALEA...CRED CA TIPUL E GAY...(NU CA AR FI INTERZIS...E TREABA LUI)...SI ASTIA IN GENERAL CAUTA SA PARA EXCENTRICI.......SA FIE "COOL" >>>>DACA NIMERESTE LA UN PROCES DE VIOL......PAM-PAM.....DEPINDE CINE PE CINE A VIOLAT>>>>
HA, HA, HA...
15 Aug 2015

Esti nebun rau Crocodile :"))))) Am onoarea sa te salut! Iti vizionez mereu interventiile...bine-venite si pe placul meu (sper, ca al multora dealtfel...).
CROCODILUL FLAMAND
15 Aug 2015

EXISTA O VORBA...SI E REALA....SA TE FERESCA DUMNEZEU DE ROMANUL CARE FACE HAZ DE NECAZ....DAR ADEVARUL E CA NICI DUMNEZEU NU TE MAI SCAPA DE MOMENTUL CAND EXPLODEAZA MAMALIGA E CA BANCUL ALA.....DE CE DREAQU FAC AIA POZE LA UN TSUNAMI????PENTRU CA E PRIMUL SI ULTIMUL PE CARE-L VAD.....EXACT CA ERUPTIA VEZUVIULUI...FA REPEDE O POZA CA SE TOPESC TROTUARELE...
MARINELU
18 Aug 2015

Vasilica Buze Reci.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine