2020-07-07 16:55

A încercat să scoată din România 16 tone de PARACETAMOL

 |  16:32
A încercat să scoată din România 16 tone de PARACETAMOL

Poliţiştii de frontieră de la Calafat au oprit un şofer bulgar care încearca să scoată din România 16 tone de paracetamol, pentru o firmă din Sofia. Toată cantitatea din medicamentul extrem de folosit în această perioadă în tratamentul coronavirusului, a fost oprită la frontieră, în timp societatea la care lucra şoferul a fost amendată cu 70.000 de lei.

Autorităţile din judeţul Dolj au anunţat, miercuri, că un cetăţean bulgar, conducător de automarfar, a fost oprit pe sensul de ieşire din România, la PTF Calafat, după ce s-a constatat că transporta medicamente din România în Bulgaria.

”Conform procedurilor de lucru a fost sesizat DSP şi ANAF. ANAF a aplicat sancţiune în valoare de 70.000 conform art 28 din OUG 1/ 1999. Nu s-a permis ieşirea din ţară a mărfii”, a transmis Prefectura Dolj.

Bărbatul avea în camion 33 de paleţi de paracetamol, cu  o greutate de 16.732 kg.

Medicamentele erau transportate de la o firmă din Timiş, la sediul din Sofia al aceleiaşi companii. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-25Parerea ta...

CONSTANTIN
26 Mar 2020

Comreciantii de orice fel vor sa se imbogateasca cu orice risc!Sunt speculanti de joasa speta.Numele lor ar trebui sa fie date piblicitatii,altfel ii vom regasi in viitorul Parlament !Atunci vor face specula nu doar cu produse farmaceutice ci si cu bogatiile tarii!!Exita legi are interzic asemenea activitati in conditii de criza,de ce nu sunt aplicate ,cu severitate??Cine sunt acesti speculanti??????????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz