2020-08-15 23:02

CFR Marfă are mari probleme cu banii, dar directorul general impus de Claudiu Manda l-a adus consilier pe omul lui Mircea Drăghici

 |  12:33
CFR Marfă are mari probleme cu banii, dar directorul general impus de Claudiu Manda l-a adus consilier pe omul lui Mircea Drăghici

La ora actuală, compania CFR Marfă este într-o situație destul de delicată din cauza marilor probleme financiare, iar omul impus în fruntea acestei companii de liderul PSD Dolj, Claudiu Manda, adică directorul general Marinică Voicu (FOTO), nu prea are habar de cum se manageriază o asemenea companie.

În schimb, este preocupat să se pună bine cu liderii PSD, și, ca atare, a făcut recent o mutare surpriză. Marinică Voicu și-a tras un consilier personal în persoana șefului de gară de la Golești-Argeș, Dan Mihai Dumitrescu, care este și șeful de cabinet al fostului trezorier al PSD din era Dragnea, Mircea Drăghici.

Potrivit informațiilor noastre, noul consilier a lui Marinică Voicu va fi remunerat foarte bine, adică cam cât un șef de regională, iar, mai nou, acestuia i s-a pus la dispoziție un apartament de serviciu în blocul de locuințe de intervenție al CFR Marfă, situat pe strada Turda din Capitală. Ca să i se facă loc consilierului lui Mircea Drăghici în blocul de pe Turda, directorul general Marinică Voicu a dat dispoziție să fie evacuat un alt ceferist care locuia acolo. Practic, CFR Marfă se chinuie să dea salariile ceferiștilor, iar noul contract colectiv încă nu a fost încheiat, dar directorul general își angajează consilier personal. Astfel spus, tichie de mărgăritar îi mai trebuie chelului! 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-20Parerea ta...

DURU
20 Iun 2019

CA S- O CITEZ PE OLGUTA" PĂI CE FACUSI MĂ NENE MĂ ? NU E PACAT DE TINE ? TE PUNE CUCU PE LISTĂ SI GATA CU DIRECTORIMEA. SE POATE MĂ NENE MĂ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz