2019-12-05 16:40

CFR Marfă decontează chefurile conducerii, dar, in același timp, ia credit pentru salarii

 |  13:06
CFR Marfă decontează chefurile conducerii, dar, in același timp, ia credit pentru salarii

PUTEREA a semnalat săptămâna trecuta faptul că CFR Marfă este aproape de faliment, iar conducerea se ţine de petreceri, mai exact, vreo 40-50 de persoane, în frunte cu directorul general Marinică Voicu (FOTO), ceferistul promovat și susținut de liderul PSD Dolj - Claudiu Manda, au petrecut până noaptea târziu, cu muzică de voie bună, mâncăruri fine și băutură la discreție, la Hanul lui Manuc din centrul Capitalei.

Petrecerea de pomină, la care au participat peste 100 de persoane, a fost organizată de către casa de expediții „Rofersped” SA, la care, atenţie, CFR-Marfă deține o participație majoritară, adică peste 90%. Iar conducerea acestei societati este numită tocmai de către CFR Marfă. Directorul general al CFR Marfă, Marinică Voicu, a declarat pentru PUTEREA că “CFR Marfă nu plătește nimic. Toate cheltuielile sunt suportate de Rofersped, iar la această petrecere sunt prezenți și partenerii companiei, iar de la CFR Marfă au fost invitați șefi, dar nu chiar oricine, adică ceva mai selectiv”.

Potrivit informațiilor noastre, a doua zi după petrecere, CFR Marfă a achitat pentru distracția șefilor de la Hanul lui Manuc vreo 70.000 de lei, adica circa 15.000 de euro. În aceeași zi, compania condusă de către Marinică Voicu a luat un credit pentru achitarea salariilor pentru cei 8.000 de angajați ai companiei CFR Marfă. Trebuie precizat că CFR Marfă este într-o situație financiară dezastruoasă, adică aproape de faliment, compania înregistrând la finele anului trecut o datorie uriaşă de peste un miliard de lei care depăşea veniturile nete de aproximativ 800 milioane lei, dar și o pierdere de 157 milioane lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-28Parerea ta...

GUNOAIELE PSD
28 Noi 2018

Inca o dovada ca mafia psd se imprumuta pentru pe nsii si salarii. Borfasii mafiei fac chefuri pe bani imprumutati din banci pe card ii vor deconta generatiile viitoard. ACEZTE ABUZURI ALE MAFIEI NU SUNT VAZUTE DE HAZNAUA 3 SI SLUGILE LUI FELIX PUSCARIASUL.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray