2020-08-04 15:15

Cine ar putea fi noul director al CNAIR

 |  14:57
Cine ar putea fi noul director al CNAIR

Reprezentanții Ministerului Transporturilor în AGA de la CNAIR - Liana Diana Gîrlă și Magdalena Georgeta Bratu, au schimbat, prin Hotărârea nr. 25 din 26 noiembrie 2019, tot Consiliul de Administrație al acestei companii.

Totodată, au fost numiți alți cinci membri, pentru o perioadă de patru luni, „cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la maxim șase luni”. Noii veniți sunt Gabriela Ștefania Ferencz, Ionuț Mașala, Septimiu Buzașu, Fabian Tîrcă și Mihaela Mocanu. Practic, noul board admnistrativ de la CNAIR ar trebui să decidă dacă-l mențin, sau nu, la conducerea companiei pe actualul director general, Sorin Florin Scarlat, impus pe vremea guvernării PSD.

Potrivit informațiilor noastre, sunt mai multe persoane în cărți pentru ocuparea locului lui Scarlat, dar cele mai mari șanse le are Septimiu Buzașu, care a mai fost secretar de stat în Ministerul Tranporturilor pe vremea liberalilor, când ministru era Ludovic Orban și, ulterior, când la minister a venit Ovidiu Silaghi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz