2019-10-23 13:30

Cine era tânărul care S-A ARUNCAT de la etajul 15 al hotelului Intercontinental din București. Familia EXPLICĂ gestul

 |  13:41
Cine era tânărul care S-A ARUNCAT de la etajul 15 al hotelului Intercontinental din București. Familia EXPLICĂ gestul

Nicolae Albu avea 32 de ani, era din Alba Iulia si se pare ca a luat decizia de a-şi pune capăt zilelor după o ceartă la telefon, cu iubita.

Tânărul, de profesie IT-ist, se cazase la Hotelul Intercontinental cu puţin timp înainte de incident. Personalul hotelului a fost alarmat chiar de tatăl acestuia, care era în Alba Iulia şi care a primit un telefon de la fiul său. Acesta i-a spus că se va sinucide, după o ceartă cu prietena, tot la telefon.

Ulterior, tatăl tânărului l-a sunat din nou, dar telefonul era închis. Angajaţii hotelului au mers imediat în camera unde tânărul era cazat şi au găsit-o goală, cu fereastra larg deschisă. Corpul tânărului a fost găsit pe terasa de la etajul 3 a clădirii. Echipajul medical ajuns la faţa locului nu a putut să facă altceva decât să constate decesul, potrivit Adevarul.ro.

Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei a preluat cazul şi a demarat investigaţiile. ”Poliţia Capitalei a fost sesizată că un bărbat s-a precipitat de la mare înălţime, la o unitate hotelieră situată pe raza sectorului 1. Cazul a fost preluat de Compartimentul Morţi Supecte din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor care au condus la decesul acestuia.

Cadavrul urmează a fi ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, informează Poliţia Capitalei. Tânărul avea 32 de ani, îl chema Nicolae Albu, nu era căsătorit şi era angajat la o societatea cu obiect de activitate în domeniul IT, din Alba Iulia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray