2020-07-06 23:42

Cine este afaceristul care intră la Cotroceni ca la el acasă

 |  13:57
Cine este afaceristul care intră la Cotroceni ca la el acasă

Marți, în programul președintelului Klaus Iohannis a figurat decorarea marelui campion olimpic Ivan Patzaichin, cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani de către acesta.

Însă, cu o jumătate de oră înainte de începerea ceremoniei, la Palatul Cotroceni a intrat foarte vesel - îmbrăcat în costum bleumarin, cămașă albă și cravată albastru deschis -, ca și cum ar fi la el acasă, controversatul om de afaceri Dragoș Anastasiu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane.

Ce a căutat Anastasiu la Palatul Cotroceni? Poate ne va lămuri cât de curând Administrația Prezidențială. Trebuie spus, însă, că Dragoș Anastasiu este un susținător al liberalilor, dar și al președintelui Klaus Iohannis, partenera sa de viață, Hilde Brandl, candidând în 2016, fără succes, pe lista PNL București pentru Senat.

El este și un membru marcant al Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR) și președintele grupului de firme Eurolines România, a cărui divizie de turism a fost vândută, recent, grupului german Dertour, după ce firma a fost amendată cu circa 1.200.000 de euro, de către Consiliul Concurenței, pentru practici anticoncurențiale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz