2020-08-04 15:10

Cine este consilierul lui Orban care a fost arestat pentru evaziune fiscală

 |  00:08
Cine este consilierul lui Orban care a fost arestat pentru evaziune fiscală

Preşedintele interimar al PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, a fost numit recent de premierul Ludovic Orban în funcţia de consilier de stat pentru ordine publică şi siguranţa cetăţeanului în cadrul Cancelariei prim-ministrului.

Potrivit site-ului PNL, Virgil Guran este vicepreşedinte pentru infrastructura de transport, comunicaţii şi societate informaţională în cadrul PNL. Dar, ceea ce se ştie mai puţin este faptul că, în anul 2000, Virgil Guran a fost reţinut în baza unui mandat de arestare preventivă emis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj, pentru o perioadă de 30 zile. El a fost condamnat pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals intelectual şi evaziune fiscală. Ulterior, Virgil Guran a contestat sentinţa în apel, iar procesul a continuat încă doi ani la Tribunalul Cluj, până când faptele pentru care fusese iniţial condamnat s-au prescris. Instanţa a decis încetarea procesului penal, iar cazierul lui Virgil Guran a rămas astfel curat.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-09Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BONTON
09 Dec 2019

La ei este permis ca penalii sa ocupe functii inclusiv Plavanul corupt
ION VASILE
04 Feb 2020

Dar colegii lui din firma au facut puscarie.cercetati bine dosarul di o sa vedeti. Nu unul ci mai multi !(
OM BUN
04 Feb 2020

Eu cred ca numirea a fost corecta! La cinstea de care a dat dovada prim-ministrul este normal sa-l numeasca pe acest domn pentru a-l pregati intr-un domeniu in care este expert! Corect!
GICU
04 Feb 2020

Păi..cîtă vreme Slujește Interesele Slugilor Corporatiștilor, "nu-i e văzută" această Biografie, bineînțeles..!
CICI
08 Feb 2020

Cum ramanr cu asigurarea pe care o dadea inainte de formarea guvernului Ludovic I,ca atata timp cat o sa fie el in PNL ,Citu nu va fi ministru......asa mintea pe aici prin Dambovita.Un politruc ,care se gandeste numai si numai la el.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz