2019-06-19 05:59

Cine este CRIMINALA de la METROU şi ce le-a spus poliţiştilor la AUDIERI

 |  10:37
Cine este CRIMINALA de la METROU şi ce le-a spus poliţiştilor la AUDIERI

Femeia acuzată că a ucis o tânără la staţia de metrou Dristor 1 se numeşte Magdalena Şerban. În timpul audierilor de la Poliţia Capitalei ea s-a recunoscut în imaginile de pe camerele de supraveghere de la metrou.

Criminala este din judeţul Dolj şi are 36 de ani. Ea era născută în localitatea Ostroveni, dar locuia de mai mulţi ani în Bucureşti, la Centrul Social Sf. Ioan, din sectorul 3 al Capitalei, potrivit România TV.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Române, la audieri femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a explicat de ce a făcut aceste gesturi. Marţi seara, în jurul orei 20.00, ea a împins în faţa metrolului, la staţia Dristor 1, o tânără de 25 de ani. Victima a murit pe loc, iar atacatoarea a plecat de la faţa locului ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Câteva ore mai târziu, principala suspectă a fost prinsă în zona Unirii din centrul Capitalei. Ea a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi expertizată psihologic.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta nu a păţit nimic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray