2019-10-14 06:31

Cine este interlopul care l-a tăiat cu SABIA pe polițistul din Suceava

 |  10:38
Cine este interlopul care l-a tăiat cu SABIA pe polițistul din Suceava

Bărbatul care a atacat cu sabia un politist din trupele speciale, in timpul unei perchezitii la Radauti a fost arestat în iulia 2016 pentru trafic de droguri, ulterior fiind plasat sub control judiciar, până în octombrie 2017. Potrivit România TV, ar fi vorba despre Alexandru Huțuleac, un bărbat considerat de procurorii DIICOT drept unul din principalii dealeri de droguri din zona Rădăuți.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), marţi dimineaţă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceva au desfăşurat o acţiune pentru destructurarea unei grupări infracţionale, fiind efectuate opt percheziţii domiciliare.

La una dintre locuinţele percheziţionate, în Rădăuţi, una dintre persoanele vizate a atacat şi rănit, cu o sabie, unul dintre angajaţii Serviciului pentru acţiuni Speciale Suceava, rănindu-l foarte grav la cap şi braţ.

Bărbatul în cauză a fost arestat, tot într-o cauză instrumentată de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceva, la data de 13 iulie 2016, pentru trafic de droguri, fiind ulterior pus în libertate sub control judiciar după 30 de zile, iar în octombrie 2017 a fost ridicat şi controlul judiciar, de către instanţa de judecată.

Agentul şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian, rănit în urma atacului, este în continuare la spitalul din Suceava. Agresorul a fost reţinut, fiind audiat de către anchetatori.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-05

In legatura cu acest articol...

Polițist din trupele speciale, în STARE CRITICĂ după ce a fost tăiat de un interlop cu o sabie. Reacția MAI
Parerea ta...

LEVST.
05 Dec 2017

daca respectiivul ofiter avea burta precum politistul din imagine(adica parca ar fi in G-8) , a fost doar o manevra f. obisnuita , o bagatela, a agresorului, sa-l raneasca pe "ofiterul din trupele speciale", probabil acesta abia se putea misca, mai ales daca avusese si o bogata masa, inainte...Politistii, jandarmii, etc., trebuie considerati militari pe timp de pace, insa statutul lor este permanent, iar un militar trebuie sa fie permanent in forma fizica de exceptie...Ori, dupa poza de mai sus, numai in forma fizica buna, este respectivul politiist...Ministerul respectiv ar trebui sa dea un preaviz de max. 3 luni tuturor angajatilor, si apoi test fizic...Sunt destui romani si tineri si curati juridic si cu bun IQ si in forma fizica care sunt someri, trebuie doar recrutati permanent pentru scoala de politisti, jandarmi, si trebuie lasat la o parte angajatul pe "recomandari", adica pile...O politie eficienta nu poate fi asa decat cu tot personalul in cea mai buna forma fizica, in primul rand...
@ LEVST
05 Dec 2017

Ai dreptate, dar asta ar insemna discriminare. Nu vezi ca acum au dat liber la angajat pigmei ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray