2020-02-18 17:45

Cine este tânăra din BUZĂU, gasită carbonizată în casă. Sunt suspiciuni că incendiul a fost PROVOCAT

 |  16:44
Cine este tânăra din BUZĂU, gasită carbonizată în casă. Sunt suspiciuni că incendiul a fost PROVOCAT

Incendiu cumplit într-un bloc din Buzău. O tânără de 22 de ani a murit carbonizată într-un apartamentcare a ars sâmbătă dimineaţă. Trupul Valentinei a fost găsit în apartamentul în care locuia. Potrivit reprezentanţilor IPJ Buzău, ancheta a fost preluată de procurori deoarece există suspiciuni asupra modului în care tânăra a murit.

Valentina Daniela locuia singură în apartamentul situat la etajul 9. Se pare că mama fetei este plecată în Italia, muncind din greu să îi asigure o viață mai bună fiicei sale, scrie observator.tv

Vecinii spun că în apartamentul distrus de incendiu ar fi fost organizată o petrecere în timpul nopții. Incendiul a pornit în jurul orei 6 dimineața, din motive necunoscute.

La acea oră, Valentina probabil dormea, neputând să se salveze. Trupul ei carbonizat a fost găsit de pompieri, după stingerea flăcărilor.

30 de oameni au fost evacuați din blocul cuprins de flăcări

Incendiul s-a manifestat în interiorul unui apartament situat la etajul 9 al unui bloc de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, cu degajare mare de fum, astfel încât aproximativ 30 de locatari au fost evacuaţi până la lichidarea flăcărilor.

Pompierii s-au deplasat la locul intervenţiei cu trei echipaje de stingere şi o autospecială de salvare de la înălţime, care nu a putut fi utilizată din cauza copacilor înalţi din jurul blocului.

Incendiul a fost lichidat după mai bine de o oră, iar la cercetarea apartamentului a fost găsit cadavrul carbonizat al unei tinere de 22 de ani despre care vecinii spun că ar fi proprietara apartamentului. Pompierii şi poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele probabile ale producerii incendiului.

Cine este tânăra din BUZĂU, gasită carbonizată în casă. Sunt suspiciuni că incendiul a fost PROVOCAT
zoom


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine