2019-10-23 21:06

Cine primește cele mai mari pensii din România

 |  17:08
Cine primește cele mai mari pensii din România

Gheorghe Bălășoiu, un fost șef de penitenciar din județul Argeș, este persoana care încasează cea mai mare pensie din România, informează România TV.

Potrivit sursei citate, acesta încasează aproximativ 34.000 de lei pe lună. Bălășoiu a lucrat în magistratură, apoi a fost șef al Penitenciarului Colibași. Exact înainte de a ieși la pensie, în 2005, a fost încadrat însă ca procuror.

Potrivit unei note a departamentului de resurse umane al CSM, Bălășoiu a stat doar două săptămâni la Curtea de Apel Pitești, dar s-a asigurat astfel că pensia nu îi va fi modficată. Potrivit RTV, pentru ca venitul pentru ultima lună de muncă să fie cât mai mare, Bălășoiu a renunțat la concediul de odihnă din ultimul an și a avut foarte multe deplasări în interese de serviciu.

Banii pentru deplasări și concediu s-au adunat la salariul din ultima lună, luat în calcul pentru stabilirea pensiei. Așa a ajuns la suma colosală de peste 34.000 de lei.

Pe locul doi în clasamentul pensionarilor de lux se află un bărbat din București, care încasează lunar peste 25.000 de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-24Parerea ta...

ANONIM
21 Oct 2016

ASTA-I JAF NATIONAL .TARA LUI PAPURA VODA. NU SE RESPECTA PREVEDEREA DIN CONVENRIA PT ADERAREA RO LA U.E. de a se acorda salariu minim si pensia minima romanilor de 500 de euro (65% din media europena de 800 de euro). In schimb cei care au capturat Ro dupa 1989 fura FARA SCRUPULE pana la moarte din bugetul tarii HALAL NATIE DE TICALOSI.
ZORRO
22 Oct 2016

Bai nene,daca intr-o tara ,ajunge sa aiba cea mai mare pensie un "paznic "de puscariasi, inseamna ca asta NU mai este o TARA!...... si DEMOCRATICA!....atunci ce pensie sa aibe UNUL care o viata intreaga ,a lucrat numai in conditii deosebite si dupa cativa ani de pensie trage ...sa moara?...si uite ca toti au pensii de mizerie ,abia isi duc traiul de pe o zi pe alta si greu isi mai cumpara si medicamentele!!!...asta este democratie?....echitate?....pensie dupa principiul cotributitivitatii?.....eu zic ca NU!!!...mare haos si anarhie s-a instalat in sistemul asta de pensii ,deoarece s-a furat la greu de catre UNII asa zisi milionari la ora asta!!....nu inteleg pensia acelui comandant de penitenciar....oare in ce conditii a lucrat fratilor?.....cat a contribuit la sistemul de pensii ,la o asa pensie?......nimic din toate....atunci?.....un pensionar total dezamagit de cum se conduce tara asta.....am luat o mare pacaleala in "89,NE meritam soarta NOI cei de acum generatia 3-a,asta e....o sa NE mai intalnim pe lumea cealalta sa NE spunem parerile!!!!...
BULIBASA
23 Oct 2016

Sucar! Acu stie si puradeii un sa merge la ciordit! Bahtalo, mancavas!
BULIBASA PENTRU ANONIM
23 Oct 2016

Pai, datile domne cate un ceai rusesc dala cu poloniu! Bahtalo!
CRISTESCU
24 Oct 2016

nici basescu, nici boc nu au reusit sa scape de rechini, cu toate ca toti functionarii marunti au fost mai patrioti luadu-se 20 procente din salarii pentru a intregi pensiile unor nesimtiti care se dau patrioti.
EU
10 Noi 2016

Catre publicatia puterea, este firesc si normal sa existe astfel de pensii. Acestea sunt pensii normale raportate la pensiile date de exemplu pensionarilor omologi din tarile NATO. Un pensionar militar din Anglia are 7000-10000 euro pe luna si multe beneficii. Incorect este ca ceilalti pensionari romani sa aiba pensii asa mici si incorect este si PERVERS sa ii asmutiti pe romani unii impotriva altora. Nu toti dupa cum se vede din comentariile alaturate pot vedea mizeria umana care zace in cuvintele din acest articol.Sa va fie rusine!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray