2020-08-12 13:14

Cine sunt cei cinci ACȚIONARI de la Tel Drum. Numele lor, înscrise OFICIAL la Registrul Comerțului

 |  15:32
Cine sunt cei cinci ACȚIONARI de la Tel Drum. Numele lor, înscrise OFICIAL la Registrul Comerțului

Tel Drum a înscris la Registrul Comertului numele actionarilor sai, in conditiile in care pana recent firma era detinuta prin actiuni la purtator, si in spatiul public circulau acuzatii ca firma apartine liderului PSD, Liviu Dragnea.

Potrivit noilor date de la ONRC obtinute de HotNews.ro, actionarii Tel Drum sunt Petre Pitis, cu 54%, Dobrescu Liviu Lucian, cu 44% si inca trei persoane, care detin cate 0,665%: Neda Florea, Panaitov Marilena si Costache Mirela.

Datele de la Registrul Comertului arata ca Mircea Visan este imputernicit sa semneze in numele si pentru societatea Tel Drum.

Pe 13 noiembrie, DNA a inceput urmarirea penala in Dosarul Tel Drum fata de mai multe persoane, printre care Liviu Dragnea, Fiscuci Marian fost actionar majoritar (scriptic) al Tel Drum SA, Pitis Petre si Neda Florea. 

De asemenea, lunea trecuta DNA a anunțat ca firma Tel Drum si doi reprezentanti ai sai, Petre Pitis (actionar majoritar si director general) si imputernicitul Mircea Visan au fost pusi sub urmarire penala pentru frauda cu fonduri europene.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz