2019-10-22 22:11

Ciolacu confirmă candidatura lui Oprişan pentru o funcţie de vicepreşedinte în cadrul Congresului PSD

 |  15:24
Ciolacu confirmă candidatura lui Oprişan pentru o funcţie de vicepreşedinte în cadrul Congresului PSD

Deputatul Marcel Ciolacu a anunţat, marţi, că nu va candida pentru o funcţie de conducere, preferând să se concentreze asupra activităţii organizaţiei PSD Buzău, dar a ţinut să precizeze că îl va susţine pe Marian Oprişan să obţină funcţia de vicepreşedinte pentru regiunea sud-est.

"Nu am intenţionat şi în consecinţă nu voi candida pentru nicio funcţie de conducere în cadrul Partidului Social Democrat la Congresul Extraordinar din 10 martie. Mă onorează susţinerea şi aprecierea colegilor mei din partid, dar consider că în acest moment activitatea mea trebuie să se concentreze atât pe organizaţia PSD Buzău cât şi pe ceea ce am de făcut în Parlament", a scris pe Facebook Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.

Ciolacu a anunţat însă pe cine susţine pentru a obţine un mandat de vicepreşedinte PSD.

"Îl voi susţine la Congres pe Marian Oprişan pentru o funcţie de vicepreşedinte pentru regiunea sud-est. Voi sprijini cu toată convingerea viitoarea conducere a PSD în realizarea obiectivelor din programul de guvernare", a conchis Ciolacu.

Comitetul Executiv al PSD a decis ca la Congresul din 10 martie să fie supus votului postul de preşedintele executiv al partidului, postul de secretar general şi posturile de vicepreşedinţi. CExN al PSD a decis că la congresul extraordinar al partidului, să fie aleşi opt vicepreşedinţi femei şi opt vicepreşedinţi bărbaţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-06Parerea ta...

ANONIM
08 Mar 2018

Mai draga,daca voi il puneti pe acest hot in functii la partid deveniti de rasul lumii si nu va mai crede nimeni
COCINA PZDISTA
08 Mar 2018

acest tovaras de nadejde samuraiul OPRI-SAN va face o scoala de CIORDITORI de portofele..si ACADEMIE NATIoNALA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray