2020-07-02 10:03

Clipe de PANICĂ la Poliția Capitalei. Șase agenți au picat în gol cu LIFTUL

 |  13:46
Clipe de PANICĂ la Poliția Capitalei. Șase agenți au picat în gol cu LIFTUL

Şase poliţişti care au folosit, marţi dimineaţă, ascensorul din sediul Poliţiei Capitalei au rămas pentru scurt timp blocaţi în cabină. Liftul s-a ridicat de la parter, însă apoi a cedat şi a picat în gol cu un metru sub nivelul de deschidere al uşilor. Din fericire, nici unul dintre cei șase polițiști nu a fost rănit.

„Astăzi (marţi, n.r.), în jurul orei 08.00, 6 poliţişti care au utilizat ascensorul au rămas pentru scurt timp blocaţi în interiorul cabinei, aceasta având sistemele de siguranţă în funcţiune. Ascensorul, din datele existente la acest moment, s-a ridicat de la parter, dar a coborât cu sistem de franare, aproximativ un metru sub nivelul de deschidere al uşii de la parter. Acest fapt, posibil, ar fi fost cauzat de depăşirea sarcinii maxime”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei. Ascensorul este prevazut pentru a transporta 6 persoane, în sarcină maxima de 480 de kilograme.

Pentru reviziile periodice ale lifturilor din clădire există încheiat un contract cu un operator economic. Ascensorul cu pricina a avut ultima revizie în luna noiembrie a anului trecut şi este programat o nouă revizie în luna noiembrie 2019.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz