2020-04-05 11:25

Codrin Ştefănescu, citat la DIICOT: "Mă duc, dar nu ştiu de ce mă cheamă"

 |  14:57
Codrin Ştefănescu, citat la DIICOT: "Mă duc, dar nu ştiu de ce mă cheamă"

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a fost citat, vineri, de procurorii DIICOT Caraș-Severin. Acesta a declarat că nu știe de ce a fost chemat, mai ales, adăugă el, nu a fost decât de două ori în viață la Caraș-Severin.

„Eu personal am fost în Caraș de două ori, doar ca secretar general al PSD. O dată după plecarea lui Ion Mocioalcă la Pro România, când am venit în ianuarie anul trecut, în 2019. Am stat o zi și am constituit o echipă interimară de conducere. A doua oară am fost în martie-aprilie, împreună cu Liviu Dragnea și mai mulți colegi din conducerea partidului și miniștri, când au avut loc alegerile interne în PSD Caraș-Severin. Deci eu nu am treabă cu Carașul. Nu știu de ce mă cheamă”, a afirmat Ștefănescu.

Acesta a adăugat că i-a fost trimisă o citație de la DIICOT Caraș-Severin, într-o anchetă locală, și va merge la audierea care va avea loc, vineri, în jurul orei 12.00. El a mai spus că ar mai fi chemați și alți colegi, deputați, senatori și primari de la PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-27Parerea ta...

BUSOLA INTERIOARA
27 Feb 2020

"Mă duc, dar nu ştiu de ce mă cheamă" Asta este din cauza cheliei, senzori lui energetici lipsește iar inteligenta are de suferit. Omul Codrin era absent de la disciplina corecta a politici românești.
BASTANU
27 Feb 2020

Un fleac v am inpuscat , niste afaceri de jmen . Intre noi barosani .
BEBICA
01 Mar 2020

sa moara mata ca nu stii de ce te cheama ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine