2019-10-17 14:24

Codruţ OLARU, proaspătul vice de la CSM, şi-a PLAGIAT integral lucrarea de doctorat coordonată de Tudorel TOADER

 |  12:44
Codruţ OLARU, proaspătul vice de la CSM, şi-a PLAGIAT integral lucrarea de doctorat coordonată de Tudorel TOADER

Noul vicepreşedintele al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) Codruţ Olaru şi-a plagiat întreaga teză de doctorat intitulată „Particularităţile criminalităţii organizate în România”. Lucrarea a fost coordonată chiar de ministrul Justiţiei Tudorel Toader, scrie Pressone. Tot conținutul ar fi fost copiat din autori români și din surse on-line.

Contactat de Pressone, Olaru a negat că ar fi plagiat, susţinând că şi-a scris singur lucrarea: "Indiscutabil nu a fost scrisă de altcineva. Eu am scris-o".

Teza de doctorat a vicepreşedintelui CSM, susţinută în 2013 la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, are 250 de pagini. Coordonatul lucrării i-a fost chisr ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care la momentul susţinerii tezei era decanul Facultăţii de Drept de la Universitatea din Iaşi şi judecător al Curţii Constituţionale a României (CCR).

Teza de doctorat a lui Codruţ Olaru nu are totuși nici o valoare ştiinţifică, fiind doar o inventariere a unor tematici precum traficul de droguri sau de persoane, terorismul, criminalitatea informatică sau spălarea banilor.

„În condiţiile în care părerea dumneavoastră este deja formată, orice discuţie este inutilă. Puteţi să confirmaţi că m-aţi sunat, dar nu fac niciun fel de comentariu. O să vedem mai departe care e dezvoltarea subiectului. Categoric exclud o astfel de prezumţie până una, alta. Indiscutabil nu a fost scrisă de altcineva. Eu am scris-o”, a declarat Codruţ Olaru pentru sursa citată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-15Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Ian 2018

de ce naiba apar chestiile astea cu plagiatul numai in anumite momente?din 2013 au trecut 5 ani...ce naiba ati asteptat
PLAGIAT.
15 Ian 2018

Acesta este sport national.Romania are mai multi ,,doctori,, si academicieni decat Franta. La polul opus avem cei mai multi analfabeti functionali din Europa care voteaza mafia psd si se uita la haznaua 3 si closetul TV al infractorului ghita.
ANONIM
15 Ian 2018

Iata ca nu numai plagiatoarea este....acum si vicele CSM...SI MAI STA IN FUNCTIE ....SAU NU ARE ONOARE ...SA SE IA DE MANA CU PLAGIATOAREA
MIKIM
16 Ian 2018

Se mai indoieste cineva ca Romania este "tara procurorilor"?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray