2020-07-15 21:37

Codruţa Kovesi a sesizat CSM şi CNA referitor la cazul Bercea-Mircea Băsescu

 |  16:01
Codruţa Kovesi a sesizat CSM şi CNA referitor la cazul Bercea-Mircea Băsescu

Codruta Kovesi, şeful Direcției Naționale Anticorupție, a confirmat vineri că a sesizat CSM și CNA cu privire la afirmațiile lui Bercea Mondial referitoare la mita pe care atât ea, cât şi Lidia Stanciu ar fi primit-o de la interlop în vederea eliberării sau sale.

Kovesi consideră afirmaţiile împrăştiate în media de Bercea personal, dar şi prin anturajul său ţigănesc, de o gravitate extremă, şi că acestea au fost aruncate pe piaţă doar cu scopul de a decredibiliza persoana sa și a DNA. În concluzie şeful DNA, instituţie care îl anchetează inclusiv pe fratele Preşedintelui, că analizează posibilitatea de a acționa în instanță pe cei care le fac cu scopul exclusiv de a știrbi autoritatea personală și profesională a procurorilor. “În cursul zilei de astăzi (n.r. vineri) am decis să sesizez Consiliul Superior al Magistraturii și Consiliul Național al Audiovizualului cu privire la afirmațiile mincinoase, de o gravitate extremă, care au fost formulate în cursul zilei de ieri doar cu scopul de a decredibiliza persoana mea și a instituției, precum și a întregului colectiv din cadru DNA”, a afirmat Kovesi. Șeful DNA a subliniat că va răspunde prin căile legale la astfel de acțiuni defăimătoare. “Dincolo de aceste tentative de a intimida activitatea procurorilor și de a denigra activitatea procurorilor, noi o să ne continuăm activ în același ritm cu responsabilitate, independență și cu respectarea legii”, s-a a mai promis Kovesi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-20Parerea ta...

ANI
22 Iun 2014

"GOLANIILE" DIRECTORASULUI AROGANT SI FRUSTRAT PE BANII STATULUI? Pe directorul general al CFR Călători, Valentin Dorobanțu, atentie,l-au demisionat,din funcția de conducere a companiei ! Această “demisie” ar veni și din cauza faptului că Direcția Națională Anticorupție(DNA) îl investighează pentru prejudicierea companiei cu peste un peste milion jumătate de euro. Din informațiile deținute , Dorobanțu își va continua activitatea la un operator privat de transport călători din zona Brașov, RegioTrans, companie controlată de un apropiat de-al său, Costel Comana. Carcotasii spun ca nu v-a face “purici” multi pe la RegioTrans si ca o sa fie coleg de celula, cat de curand, cu Relu Fenechiu cel care l-a si numit in functie la CFR Calatori. HOTII STRIGA HOTII? DACA FURA DIRECTORUL “SMART” DE CE SA NU FURAM SI NOI NASII? JALE MARE LA CFR CALATORI, DIRECTOAREA DE ACHIZITII IN “TOTALITATE LEGALE” ASCUNDE DOSARE DE ACHIZITII DE CORPUL DE CONTROL AL MINISTRULUI? Sub privirea “neputincioasa” a Ministrului Transporturilor dl. DAN SOVA ,subalternii isi fac de cap ? “Cum a sifonat fostul director CFR Calatori subventiile de la stat. De cum protectorul sau puscariasul Relu Fenechiu l-a instalat ditamai jupanul la CFR Calatori, Valentin Dorobantu s-a si apucat de treaba. Dar nu cea pentru care este platit din bani publici, bineinteles. Dorobantu a trecut imediat la aplicarea unui plan minutios de falimentare fortata a companiei de stat aflata in subordine, a carei activitate a fost pur si simplu sabotata sistematic,totul in beneficiul concurentilor din domeniul privat. Dupa mine, potopul! Aceasta pare sa fie singura strategie manageriala dupa care s-a calauzit Valentin Dorobantu. “Fostul directoras de la CFR Călători, Valentin Dorobanţu, a încredinţat ilegal unei firme controlate de afaceristul Gruia Stoica un contract de reparaţii automotoare a cărui valoare poate ajunge la 20.000.000 de eu.
ALOOO
23 Iun 2014

DNA vs DIICOT ! CE MAI CAUTA HOAŢA de POPESCU CARMEN LA CONDUCEREA CFR CALATORI (unsa de dana galben rachila, smenara de la cnadnr ) ? CE SE INTAMPLA LA CFR CALATORI VIZAVI DE ACHIZITIILE DE SUTE DE MILIOANE DE EURO “CONTRAFACUTE” DE DIRECTORASUL, DOROBANTU VALENTIN (uns de puscariasu fenechiu) SI EXCROACA DE LA ACHIZITII > POPESCU CARMEN , E DE DOMENIUL JILAVA. JAF la drumul mare !!! Sova nu aude/nu vede !!!!! DNA SALTATI GUNOAIELE !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz