2020-07-14 13:55

Comandantul de la Steaua nu semnează niciun document, dar vrea un bob de competiţie de 120.000 de euro

 |  23:12
Comandantul de la Steaua nu semnează niciun document, dar vrea un bob de competiţie de 120.000 de euro

PUTEREA a semnalat de mai multe că, prin numirea la sfârşitul lunii ianuarie 2020, în funcția de președinte al Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua București, a colonelului Mădălin Sorin Hîncu, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, şi-a bătut joc de cel mai cunoscut club sportiv al României.

Omul lui Ciucă îşi bate joc de clubul militar

Timpul a demonstrat că Mădălin Sorin Hîncu continuă „opera” fostului comandant, George Boroi, de distrugere a clubului militar, adică de trecere de la marea performanţă la un club de amatori, condus de diletenţi. Astfel, imediat după instalare, el a predat atribuţiile către un subaltern, adică nu semnează nimic, ci doar dă dispozţii verbale, după care, în plină stare de urgenţă a plecat în concediu la pensiunea „Maria” din Moeciu de Jos, pe care familia sa o deține. Între timp, Hîncu a început să pregătească terenul pentru când nu va mai fi în fruntea clubului militar. Ca atare, el a cerut subalternilor  să găsească o soluţie prin care să se achiziţioneze un bob performant, de competiţie, care costă în jur de 120.000 de euro. Deși subalternii i-au comunicat că pentru acest an n-a fost bugetată o asemenea achiziţie, Hîncu insistă să se cumpere cât mai repede acest bob. Potrivit informaţiilor noastre, el face presiuni pentru achitarea a 120.000 de euro pentru cumpărarea bobului pentru ca acesta să ajungă la secţia de la Predeal, de unde Hîncu a venit la club pe ușa din dos, adică printr-o șmecherie cam pe lângă lege.

 

Fuziunea prin absorbție, „regizată” la Moeciu

 

Colonelul Mădălin Sorin Hîncu a venit la CSA Steaua la începutul anului 2016, printr-o mișcare care ar trebui analizată cât mai bine de conducerea Ministerului Apărării Naționale. Profitând de căderea guvernului Ponta, după tragedia de la Colectiv, CSA Steaua, condusă la aceea vreme de controversatul colonel George Boroi, și-a mărit surprinzător numărul secțiilor și al sportivilor, prin integrarea Clubului Sportiv Aplicativ Militar „Bucegi” Predeal, condus tocmai de colonelul Mădălin Sorin Hîncu. „Începând de la 1 ianuarie 2016, Clubul Sportiv Aplicativ Militar Bucegi a devenit parte integrantă a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. Cel mai galonat club sportiv din România își mărește astfel numărul disciplinelor practicate de sportivii săi, pentru a include și sporturile montane și de iarnă. Din acest an, Clubul Sportiv Aplicativ Militar Bucegi va deveni „Centrul de sporturi montane Bucegi”. Acesta va avea ca obiect de activitate discipline sportive olimpice, precum biatlon, schi alpin, escaladă, schi fond, sanie, dar și neolimpice, precum triatlon de iarnă, alergare montană, schi alpinism”, se preciza, la acea vreme, într-un comunicat de presă al clubului militar. Dar, trebuie precizat faptul că Clubul Sportiv Aplicativ Militar „Bucegi” Predeal, la fel ca și Baza de Instruire, făcea parte, până la trecerea la CSA Steaua, din structura Centrului de Instruire pentru Infanterie și Vânători de Munte din cadrul Statului Major al Forțelor Terestre. Astfel, la clubul mliitar au răsărit, după anul nou 2016, încă opt secții de sporturi de iarnă, ajungându-se la 42 de secții, față de 21 câte erau la venirea în fruntea CSA Steaua, în 2003, a lui George Boroi. Adică, clubul rămâne cam cu același buget anual alocat de Ministerul Apărării Naționale, dar banii către secții se vor diminua că, deh, au mai răsărit încă opt discipline. „S-a făcut o fuziune prin absorbție”, preciza colonelul Mădălin Hîncu, pentru PUTEREA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-24Parerea ta...

ABRAMBURICA
25 Mai 2020

Am vazut pista de la Sinaia , din telecabina si pe sosea . O ruina istorica
UNUL DIN SISTEM
26 Mai 2020

Voi astia de la putetea nu aveti nimic impotriva omului pentru ca este curat si ati conceput jegul asta de stire prin care legati tragedii precum colectiv pentru a improsca cu noroi deoarece nu sunt la putete cine vreti voi sa fie. N aveti pic de jena si desemnati locuinta colonelului "pensiune unde merge in concediu". Ne mai miram de oameni care cred in absurd când voi sunteti jalnici. Patetici.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz