2020-02-27 07:22

CONDAMNĂRI în cazul violului din Vaslui. Ani grei de închisoare pentru cei şapte tineri

 |  14:27
CONDAMNĂRI în cazul violului din Vaslui. Ani grei de închisoare pentru cei şapte tineri

Cei şapte violatori din Vaslui au fost condamnaţi la ani grei de închisoare cu executare în dosarul în care sunt acuzaţi că au abuzat sexual o tânără, în vârstă de 18 ani. Decizia Judecătoriei Valsui nu este definitivă, transmite Mediafax.

Instanţa a decis condamnarea lui Silviu Burada la 8 ani şi 4 luni de închisoare, în timp ce Paul Burlacu, Silviu Avădanei şi Petrică Ionuţ Bolboceanu au fost condamnaţi la câte 7 ani de închisoare.

De asemenea, Alin Rotaru, Ioan Surleac şi Bogdan Boicu au primit câte 5 ani și 8 luni de închisoare cu condamnare fiecare.

Totodată, cei şapte violatori trebuie să-i plătească victimei daune morale în valoare de 50.000 de lei, precum şi cheltuielile de judecată.

Instanța a dispus totodată cu titlu executoriu emiterea de mandate de arestare pe 30 de zile pe numele celor șapte violatori. Oamenii legii au descins deja în satul Văleni, pentru a-i ridica pe cei şapte şi pentru a pune în aplicare mandatul de arest preventiv.

Judecătoria Vaslui a finalizat, vineri, audierea atât a celor şapte tineri acuzaţi de viol, cât şi a victimei lor. Aceştia au fost trimişi în judecată pe 8 decembrie 2014, sub acuzaţia de viol şi lipsire de libertate. Pe data de 2 aprilie 2015, trei dintre tinerii acuzaţi de viol - Boicu Ionuţ Bogdan, Rotaru Alin Dumitru şi Surleac Ioan - au recunoscut acuzaţiile şi au cerut să fie judecaţi prin procedura simplificată. De asemenea, la acelaşi termen un magistrat a decis ca ei să fie judecaţi în arest la domiciliu.

Magistraţii Judecătoriei Vaslui au dispus, pe 19 iunie, înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar pentru cei şapte tineri acuzaţi de viol. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-17

In legatura cu acest articol...

Scandal cu înjurături la procesul violatorilor din Vaslui. Când va fi dată sentinţa finală

Procesul violatorilor din Vaslui. Sute de persoane, în faţa Judecătoriei

Cum au plănuit violatorii de la Vaslui pas cu pas violul. Care a fost motivul real

Fata violată din Vaslui, ameninţată cu moartea
Parerea ta...

”ANI GREI DE ÎNCHISOARE”?
17 Aug 2015

PT. ACEȘTI CRIMINALI DEOSEBIT DE PERICULOȘI, VIOLUL ESTE ASOCIAT CU CRIMA ÎN ȚĂRILE CIVILIZATE, ÎMPREUNĂ CU CEI CARE I-AU CREAT ȘI SUSȚINUT PRIN ASIETA ”OCROTITOARE”, TIP ”FAVORIZAREA INFRACTORULUI”, RECTE: SECĂTURILE DIN POLIȚIE, PROCURATURĂ, JUSTIȚIE, NU EXISTĂ DECÎT UN SINGUR ”LEAC”: SPÎNZURĂTOAREA!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine