2020-05-31 14:16

CONDAMNĂRI în dosarul Ionuţ Anghel, copilul ucis de maidanezi în 2013

 |  14:05
CONDAMNĂRI în dosarul Ionuţ Anghel, copilul ucis de maidanezi în 2013

Dosarul Ionuţ Anghel, copilul ucis de maidanezi. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 l-au condamnat vineri pe Constantin Ciorăscu, proprietarul terenului unde a fost ucis Ionuţ Anghel de maidanezi, în anul 2013, la trei ani de închisoare cu suspendare. Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Constantin Ciorăscu este acționar și administratorul firmei SC Tei Rezidențial SRL, care deține terenul pe care a fost ucis Ionuț Anghel.

Instanța a mai condamnat Administrația Domeniului Public Sector 2 București la plata unei amenzi penale de 300.000 lei pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, aceeași sumă urmând să achite și SC Tei Rezidențial SRL București.

Pe latură civilă, judecătorii au decis ca Administrația Domeniului Public Sector 2 București, SC Tei Rezidențial SRL București și Constantin Ciorăscu să plătească în solidar următoarele sume: 600.000 euro cu titlu de daune morale către partea civilă Ion Valentin Anghel (tatăl lui Ionuț), 600.000 euro cu titlu de daune morale către partea civilă Felicia Andreea Felicia (mama lui Ionuț) și 1,2 milioane euro cu titlu de daune morale către Andrei Anghel (fratele mai mare al lui Ionuț).

Magistrații au menținut sechestrul asigurator asupra bunurilor imobile ale firmei SC Tei Rezidențial SRL, până la concurența sumei de 1,7 milioane euro.

Decizia instanţei nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Pe data de 2 septembrie 2013, o femeie a sunat la 112 și a spus că și-a pierdut în Parcul Tei din sectorul 2 al Capitalei unul dintre cei doi nepoți, aceștia având patru (Ionuț Anghel) și, respectiv, șase ani (Andrei Anghel).

La scurt timp, copilul de șase ani a venit la bunica lui și i-a spus că Ionuț este încolțit de câini. Femeia s-a dus la locul incidentului, însă băiatul era mort.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-29Parerea ta...

JUSTITIE BOLNAVA
02 Iun 2015

bunica e principalul vinovat.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine