2020-02-23 09:51

Condiții de LUX într-un centru de AREST din România

 |  18:01
Condiții de LUX într-un centru de AREST din România

Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a fost modernizat cu 2.783.094,85 lei, cu TVA. Acum, locația dispune de mobilier nou, aer condiţionat, aparate de fitness, TV sau băi reamenajate. Practic, condiții de hotel cu multe stele.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Poliţia Alba, în perioada 2018 - 2019 au fost efectuate lucrări de consolidare, extindere şi modernizare pentru îmbunătăţirea condiţiilor de detenţie din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, scrie Mediafax.

„S-a înlocuit instalaţia electrică, sistemul de iluminare şi sistemul de distribuire a semnalului TV, fiind instalat şi sistem de radioficare. De asemenea, a fost refăcut sistemul de canalizare. Au fost renovate camerele de deţinere şi au fost recompartimentate, suprafaţa a fost mărită, iar în interiorul acestora s-au amenajat spaţii destinate activităţii igienico-sanitare care cuprind duş, cada de duş, chiuvetă, vas de WC, oglindă şi ventilator. În fiecare cameră au fost instalate aparate tv şi aparate de aer condiţionat. Ferestrele exterioare au fost schimbate şi permit iluminarea şi aerisirea suficientă a spaţiului, iar uşile camerelor au fost înlocuite cu uşi metalice dublate de grilaj metalic. Lumina artificială corespunde standardelor tehnice recunoscute în domeniu”, se arată în comunicatul citat.

De asemenea, pereţii aferenţi celor două curţi de plimbare au fost consolidaţi, iar în interiorul curţilor au fost montate aparate de gimnastică pentru ca persoanele care vor ajunge aici să poată face exerciţii fizice. Au fost puse şi elemente fixe pentru asigurarea odihnei şi relaxării. Totodată, au fost instalate posturi fixe de telefonie publică pentru asigurarea, în mod corespunzător, a dreptului la convorbiri telefonice şi au fost îmbunătăţite sistemele de pază şi siguranţă şi eficientizate activităţile poliţiştilor care desfăşoară activităţi în cadrul centrului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-04Parerea ta...

ANONIM
04 Apr 2019

Și-a pregătit CRACANEL conditiile de cazare ???
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
04 Apr 2019

cazare de lux model BECIUL DOMNESC asteapta marfa
ANONIM
05 Apr 2019

Cred ca e o placere si pt gardieni/politisti sa mearga la munca acum. Arata bine, multi romani nu au asa lux acasa.
GUITA
05 Apr 2019

Marfa este exportata la Bruxelles.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine