2020-05-25 09:23

Confirmarea oficială! Care era numele de fată al Vioricăi Vasilica Dăncilă

 |  19:57
Confirmarea oficială! Care era numele de fată al Vioricăi Vasilica Dăncilă

Premierul Vasilica Viorica Dăncilă a menționat în CV-ul postat pe site-ul Guvernului că, între anii 1978 și 1982, a urmat cursurile Liceului Energetic Ploiești, iar după un an, în 1983, a fost admisă la Facultatea Forajul Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi a Universității Petrol-Gaze din Ploiești, pe care a absolvit-o în 1988.

Însă, ceea ce nu s-a spus până acum despre premierul instalat de Liviu Dragnea este că, înainte de căsătorie, Vasilica Viorica Dăncilă s-a numit Vasilica Viorica Nica. Confirmarea oficială că premierul Dăncilă s-a numit Nica până la căsătorie a venit de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești. „Vă confirmăm că doamna Nica Vasilica Viorica a absolvit, în anul 1988, Facultatea Forajul Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi a Universității Petrol-Gaze din Ploieşti”, a precizat în scris, pentru PUTEREA, rectorul Mihai Pascu Coloja. Practic, rectorul confirmă că domnișoara Nica Vasilica Viorica a devenit, prin căsătorie, Dăncilă Vasilica Viorica.

Numai că informația furnizată de către rectorul Mihai Pascu Coloja este puțin inexactă, întrucât centrul universitar de la Ploiești a de devenit Universitatea Petrol- Gaze la data de 11 ianuarie 2001, iar până atunci s-a numit Institutul de Petrol și Gaze, cu sediul în municipiul Ploiești. Deci, Dăncilă (Nica) Vasilica Viorica nu putea absolvi în 1988 „Facultatea Forajul Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi a Universității Petrol-Gaze din Ploiești”, ci Facultatea Forajul Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi a Institutului de Petrol și Gaze.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-02Parerea ta...

VIKLEANUL
02 Iul 2018

tete.leanule, bati campii dizgratios de stupid, dibaciule pedelakeu, in petrol si gaze, ai gasit un alt caz de "inalta tradare", du-te la urbanul pedelimbos si reclama !
MIKIM
02 Iul 2018

Si tu esti un pui de catea, feteleanule. Esti mandru de acest articol? Mata ce studii are?
ANONIM
03 Iul 2018

ce mai vaselina de petrol are pe fata
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine